SECRET FASHION HAIR - show de coafura dedicat copiilor cu sindromul Down

Secret Fashion Hair este un concurs de coafura si design, care se adreseaza tinerilor hairstilisti din Romania. Sustinut de FHT ( Fantasy Hair Team), acest eveniment reprezinta un sprijin pentru copii fundatiei UP DOWN.

Aflat la cea de-a V-a editie, concursul din acest an a fost o adevarata provocare pentru concurenti.  Avand ca tema “Dadaismul”, stilistii au creat coafuri spectaculoase. Coafuri, stiluri si tunsori care au demonstrat maiestrie si pasiune, bucurie si arta.

“Secret Fashion Hair este mai intai de toate o mana de ajutor pe care vrem sa o intindem prietenilor de la Fundatia UP DOWN”. Evenimentul s-a transformat deja intr-o  traditie anuala. Iar rolul manifestarii creative este multiplu: sa distreze, sa evalueze, sa creeze competitie, sa puna in valoare, dar mai ales sa ajute. Dar ce conteaza cel mai mult este sa sustinem Fundatia UP Down. Sa ii sprijinim financiar, sa le dam curaj sa mearga mai departe”, spune Radu Serban, initiatorul si coordonatorul echipei Fantasy Hair Team.

Castigatorii din acest an au fost:

Marele Premiu: Andrei Marin – Brasov

Locul 1 – Gabriel Ilie – Ilfov
Locul 2 – Alexandru Bujgoi – Ilfov
Locul 3 – Alexandru Man – Bucuresti

Evenimentul a fost sustinut de Londa Professional, Philips, Vavian Pharma, Prime Road Media, Aqua Carpatica, Domeniile Samburesti si Teatrul Elisabeta. Dar si de artistii Alexandra Ungureanu, Vita de Vie, Mircea Rusu si Florian Rusu.