Sendo a lansat gama de Skincare Blue Light Protection

Ingrediente inovatoare și formule inteligente, capabile să țină pasul cu ritmurile zilnice: aceasta este linia Sendo Skincare.

Produse versatile și eficiente, destinate utilizării zilnice, cu acțiune reparatoare, hidratantă și antioxidantă, cu arome 100% naturale.

SCUT DE PROTECȚIE CONTRA LUMINII ALBASTRE
Lumina albastră este o formă de radiație electromagnetică vizibilă ochiului liber, emisă de ecranele dispozitivelor noastre electronice și de becurile economice. Studii recente au arătat că expunerea ridicată la lumina albastră ar putea, pe termen lung, să afecteze negativ ritmul somn-veghe, modificându-l în timp. În mod similar, această schimbare a ritmului circadian ar putea apărea și în pielea noastră, la nivel celular: în timp ce dormim, celulele epidermei intră într-un „schimb de noapte” care activează mecanismele de auto-reparare, dar expunerea prelungită la lumina albastră ar putea altera acest proces, determinând celulele epidermei să se comporte ca și cum ar fi în timpul zilei. Acest dezechilibru poate avea consecințe vizibile: semne de îmbătrânire, cearcăne, ten obosit.

Ce putem face? Cuvântul cheie este protecția. Exclusiva tehnologie Blue Light Protection, regăsită în produsele de îngrijire a pielii de la Sendo, ajută la protejarea tenului, apărând-o de efectele luminii albastre și contribuind, astfel, la prevenirea fotoîmbătrânirii premature a țesuturilor.

Întreaga linie de îngrijire a pielii conține fitocomplexul biotehnologic Melissa, ales pentru proprietățile sale antioxidante și calmante. Acest ingredient poate proteja pielea de acțiunea agresivă a radicalilor liberi, contribuind astfel la prevenirea îmbătrânirii premature a țesuturilor pielii. Studii recente au mai arătat că, atunci când este prezent în procente mari, fitocomplexul biotehnologic de roiniță poate proteja pielea de efectele negative cauzate de lumina albastră.

În toate produsele gamei Skincare există un ingredient activ prebiotic extras din rădăcina de yacon, capabil să protejeze și să întărească bariera pielii, ajutând la menținerea echilibrului microbiomului acesteia. Microbiomul se referă la ecosistemul delicat de bacterii și microorganisme de pe suprafața epidermei noastre. Acestea sunt „bacteriile bune”, care joacă un rol important, de protejare a pielii: din acest motiv, este important să le conservăm, menținând microbiomul în echilibru. Prebioticele aflate în formulele Sendo Skincare au rol de susținere a microbiomului într-o stare bună.

SENDO SKINCARE

– 99% ingrediente naturale
– Testate dermatologic pe ten sensibil
– Nivel de nichel testat
– Arome 100% naturale
– Certificate Cosmos Natural, made in Italy

Lapte demachiant hidratant Sendo, 250ml, 80 lei
Pentru orice tip de ten.

Gel de curățare purificator Sendo, 250ml, 80 lei
Ten mixt / gras.

Loțiune tonică revitalizantă Sendo, 250ml, 67 lei
Pentru orice tip de ten.

Cremă reechilibrantă BLUE LIGHT PROTECTION Sendo
30ml, 99 lei
Ten mixt / gras.

Serum regenerant pentru conturul ochilor, 30ml, 92 lei
Pentru orice tip de ten.

Cremă revitalizantă BLUE LIGHT PROTECTION Sendo, 50ml, 149 lei
Pentru orice tip de ten.

Cremă nutritivă BLUE LIGHT PROTECTION Sendo, 50ml, 169 lei
Ten uscat / matur.

Cremă de noapte regenerantă Sendo, 50ml, 169 lei
Ten uscat / matur.

‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣
Toate produsele se găsesc în magazinul MioBio (Jules Michelet 9 | Piața Romană, București) și online – miobio.ro