Sezonul petrecerilor de vara incepe #PePromenada

Odată cu vremea caldă, vin și super party-urile în aer liber din grădina urbană de pe rooftop-ul Promenada Mall

Experiențele unice marca Promenada transformă din mai până în septembrie centrul comercial în cea mai cool destinație pentru petreceri în aer liber.

Sezonul party-urilor de vară va fi deschis pe 26 mai, începând cu ora 22:00, cu DJ Andi ca invitat special, care va mixa pentru vizitatorii Promenada, alături alți artiști și performeri, care vor anima atmosfera cu un show live de trompetă și cu un spectacol de lumini și lasere. Inaugurat anul trecut #PePromenada, show-ul face parte din seria de petreceri organizate de the date., brand de evenimente premium, menite să creeze pentru amatorii de distracții din București experiențe inedite, în diferite locații din oraș, prin participarea unor DJ celebri sau perfomeri speciali.

Pentru petrecerea de pe 26 mai, terasa Promenada va fi împărțită în două zone, Normal Circle și Diamond Circle, și va fi amenajată cu seating area de 200 de persoane, un bar preferențial și decoruri de poveste, pregătite special pentru a le oferi vizitatorilor o experiență unică.

Până în septembrie, Promenada va găzdui în fiecare lună câte un super party. Pe 24 iunie, responsabilul cu muzica bună de #PePromenada este Luciano, iar luna august, îl va aduce la pupitrul DJ-ului pe Chicane, performerii lunilor iulie și septembrie urmând să fie anunțați în curând.
 
Promenada Mall este mai mult decât o destinație de shopping, oferindu-le vizitatorilor și amatorilor de distracție experiențe unice și cool pe rooftop-ul #PePromenada, cea mai hot destinație urbană de petrecere a timpului liber.

Intrarea la petrecerea de #PePromenada se va face pe bază de bilet. Mai multe informații despre eveniment și disponibilitatea biletelor pot fi găsite pe site-ul www.promenada.ro și pe pagina de Facebook a centrului comercial.