NIOXIN 3D STYLING REJUVENATING ELIXIR

E firesc să ne cadă părul. Și știi deja asta. Dar cât de mult e normal? Pierdem în jur de 100 de fire pe zi: 80% atunci când ne spălăm sau ne pieptănăm părul; restul cade în mod natural. Dar este un procent mic comparativ cu părul pe care îl avem – adulții au aproximativ 150.000 fire de păr.

Totuși, dacă pierzi mai mult păr decât de obicei, ar putea exista o problemă legată de ciclul de creștere al părului. Fiecare folicul (partea din piele care produce părul), are un ciclu ce se desfășoară în trei etape:

Faza de creștere, atunci când părul este în realitate în creștere și durează de la 2 la 3 ani
Faza de odihnă, atunci când părul nu mai crește, dar rămâne atașat pe cap. Această fază durează 100 de zile și este urmată de…
faza căderii

Aproximativ 90% din păr este în faza de creștere, în timp ce între 5% și 9% dintre fire sunt în faza de „odihnă”. Restul este părul pe care îl pierzi. Unii factori pot scurta faza de creștere și declanșează prematur faza de cădere. La femei aceasta este mai frecventă.

„Căderea părului poate fi cauzată și de probleme ale scalpului, de probleme de sănătate, cum ar fi o tiroidă scăzută – încetinirea fluxului de celule, inclusiv celulele de păr. Sindromul polichistic ovarian (SPO) poate provoca, de asemenea, dezechilibre părului.”, ne spune Edy Virag, specialist Nioxin.

3D styling – o nouă generație de styling

Specialiștii Nioxin îți aduc în prim plan produse 3D STYLING, o nouă generație de styling ce oferă părului subțiat un aspect mai plin și mai gros. NIOXIN 3D STYLING REJUVENATING ELIXIR – Un elixir leave-in, care revigorează (îi dă un aspect tânăr) textura părului, astfel încât să devină suplă la atingere, păstrându-și în același timp mișcarea naturală.

Tehnologie profesională 3D Styling acționează atât în interiorul firului de păr, cât şi în exteriorul lui. Agenții de îngrijire pătrund în firul de păr păstrând hidratarea părului pentru mult timp şi astfel părul este protejat de degradare. Polimerii  flexibili se depun în jurul fiecărui fir de păr şi astfel părul îşi poate menține forma, păstrându-şi aspectul natural.

Cum aplici elixirul leave-in?

Pui cantitatea dorită în palme și  distribui uniform pe părul curat, șters cu prosopul. Nu clătești. Apoi se coafează părul, după bunul plac.

Pentru o fixare soft, alege NIOXIN 3D STYLING REJUVENATING ELIXIR. Preț: 79 lei.