SMYK All for Kids isi extinde reteaua de magazine in Romania, inaugurand al 28 lea magazin pe piata locala

Compania poloneza SMYK All for Kids, unul dintre cei mai mari retaileri din segmentul de jucarii, imbracaminte, incaltaminte si accesorii pentru copii, isi extinde reteaua nationala cu un magazin in Slobozia si ajunge la 28 unitati in Romania. Deschiderea noii unitati SMYK vine cu reduceri la imbracaminte, incaltaminte si jucarii selectate.

Noua unitate SMYK va fi deschisa pe 31 mai, in Slobozia Value Center (Soseaua Bucuresti-Contanta nr. 3K), unde ocupa o suprafata de 360 mp. Prin deschiderea unui nou magazin, SMYK All for Kids isi consolideaza pozitia in zona de sud-est a tarii, unde retailerul polonez are in prezent trei magazine, in Constanta, Braila si Galati.

Noua unitate are o suprafata de 360 mp si o echipa de sase angajati pregatiti sa ofere parintilor cele mai bune sfaturi si sugestii in ce priveste achizitiile pentru copii.

Mai mult, cu ocazia inaugurarii, magazinul din Slobozia Value Center va gazdui o campanie de reduceri de pana la 50% la articole de imbracaminte, incaltaminte si jucarii selectate, in limita stocului disponibil, in perioada 31 mai – 05 iunie.

„Putem spune ca, prin deschiderea acestui magazin, sarbatorim Ziua Copilului facand un cadou extrem de util parintilor din Slobozia si din imprejurimi: o gama variata de articole de imbracaminte, incaltaminte, jucarii si accesorii pentru cei mici, la preturi rezonabile. Parintii obisnuiesc sa puna copiii pe primul loc, oderindu-le tot ceea ce este necesar pentru dezvoltarea lor sanatoasa si armonioasa. Iar prin preturile accesibile pe care le practicam, dar si prin campaniile de reduceri pe care le organizam, dorim sa sustinem eforturile tuturor parintilor in acest demers. Prin deschiderea magazinului din Slobozia venim si mai aproape de familiile din sud-estul tarii, punandu-le la dispozitie cele mai cautate si utile produse pentru copii”, a declarat Sorin Stancu, director general SMYK All for Kids Romania.

Dupa cum si-a obisnuit publicul, oferta noului magazin SMYK All for Kids Slobozia include o gama variata de produse, de la articole de imbracaminte si incaltaminte, accesorii pentru copii realizate sub brandul propriu, Cool Club, pana la articole de puericultura: carucioare, scaune de masina, scaune de masa, produse cosmetice etc.

De asemenea, un segment important al ofertei SMYK il reprezinta jucariile interactive si educationale pentru toate varstele, atat cele produse sub brand propriu, SMIKI, cat si cele apartinand unor marci globale cunoscute, precum LEGO, Mattel, Hasbro etc.

¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬

Despre SMYK All for Kids:
SMYK All for Kids este brandul lider pe piata poloneza de imbracaminte, jucarii si accesorii pentru copii, marcand, de curand, implinirea a 45 de ani de activitate in retail. Pe piata romaneasca, SMYK este prezent din anul 2009 cu marci proprii si marci internationale de produse pentru copii.

SMYK All for kids ofera cea mai larga gama de imbracaminte si incaltaminte, accesorii si alte produse pentru copii cu varste cuprinse intre 0-14 ani. Unul dintre punctele forte ale lantului este disponibilitatea tuturor produselor pe care copiii le doresc si au nevoie intr-un singur loc, „All for Kids”.

Oferta se bazeaza pe marcile proprii „Cool Club” si „Smiki”, care sunt disponibile exclusiv in magazinele SMYK si ale partenerilor de franciza. „Cool Club” este marca in cadrul careia SMYK ofera imbracamintea, incaltamintea si accesoriile sale unice pentru copii, create de echipa sa de designeri in-house. „Smiki” este marca proprie SMYK pentru jucarii si accesorii pentru copii. Marcile proprii SMYK sunt completate de branduri terte, recunoscute international, cum ar fi Lego, Hasbro si Mattel.

Mai multe detalii despre SMYK All for Kids gasiti pe pagina de Facebook: www.facebook.com/smykro sau pe www.smyk.ro.