Sonae Sierra aduce noi concepte de shopping si divertisment in Romania, anul acesta: Primark si Cyber Jump

– ParkLake, centrul comercial deținut de Sonae Sierra, anunță deschiderea a două magazine emblematice, în premieră pe piața din România

Sonae Sierra aduce noi concepte în premieră pe piața din România cu oferte reprezentative și diverse, în categoriile de modă și divertisment. Anul acesta, ParkLake va găzdui două mari lansări: primul magazin Primark din România, respectiv Cyber Jump, cel mai nou concept care completează oferta de divertisment și petrecere a timpului liber pentru vizitatorii centrului comercial.

Cătălin Cucian, ParkLake Shopping Center Manager, a declarat: “Primark și-a anunțat expansiunea internațională în România la începutul acestui an și suntem foarte încântați că ParkLake este locația aleasă pentru a găzdui această deschidere. Acest lucru demonstrează angajamentul nostru de a fi o destinație unică de cumpărături și divertisment pentru vizitatorii noștri, cu oferte de neegalat, cu arhitectura și ambianța potrivite.”

De asemenea, Cyber Jump Trampoline Park se va deschide în ParkLake la sfârșitul acestui an. Acesta va avea o suprafață de 2300 de metri pătrați și este dedicat celor care caută modalitatăți de recreere activă. Vor fi disponibile 13 tipuri de jocuri pentru diferite categorii de vârstă. În parcul de trambuline vor fi disponibile mai multe tipuri de activități, în special pentru familiile tinere cu copii.

“Deschiderea Cyber Jump se aliniază perfect cu angajamentul nostru. Suntem foarte încântați să facem parte din planurile de extindere a unor brand-uri importante în țară, ceea ce dovedește că suntem o destinație de încredere, cu cele mai bune oferte și experiențe pentru clienți. De asemenea, vom continua să răspundem nevoilor vizitatorilor noștri și așteptăm cu nerăbdare să anunțăm și alte deschideri, pentru a consolida o experiență cu adevărat unică.”, a adăugat Cătălin Cucian.

ParkLake este locul în care natura se îmbină perfect cu experiența cumpărăturilor și petrecerea timpului liber. Design-ul modern aduce laolaltă elemente inspirate din cei trei piloni, Parc – Natură – Familie, și oferă oportunități deosebite pentru petrecerea timpului liber, precum și spații de relaxare, locuri de joacă, locuri unde se poate practica sport sau unde poți petrece ziua lucrând. Începutul anului 2022 marchează încă o etapă în consolidarea poziționării centrului comercial ca principală destinație din capitală, fiind totodată locul preferat atât de chiriași, cât și de vizitatori.

Construit în conformitate cu cele mai înalte standarde internaționale, înconjurat de natură și situat în apropierea Parcului Titan, ParkLake oferă cel mai bun mix de magazine și servicii disponibile pe piață, într-un mediu prietenos cu natura și o atmosferă încântătoare.

 
Despre Sonae Sierra

Sonae Sierra este un dezvoltator imobiliar și furnizor de servicii integrate de real estate, cu birouri în Europa, America de Sud, Asia și Africa de Nord. Ca partener de încredere, creăm valoare adăugată pentru clienți și societate, aplicând expertiza noastră unică pentru livrarea unor soluții de talie mondială – inclusiv administrarea investiţiilor, arhitectură și inginerie, gestionarea proprietăţilor, leasing și sustenabilitate – care acoperă tot ciclul imobiliar.

În prezent, Sonae Sierra are în derulare 4 proiecte de dezvoltare și o extindere și administrează active în valoare de aproximativ 8 miliarde €, pentru care oferă servicii de gestionare a proprietății. De asemenea, compania gestionează în prezent 12 vehicule investiționale pentru investitori instituționali sau din domeniul retail-ului, estimate la 5 miliarde € la valoarea de piață.

Pentru mai multe informații accesați: www.sonaesierra.com

Despre ParkLake Shopping Center

ParkLake Shopping Center este un proiect unic, care îmbină într-un mod armonios natura și shoppingul. Designul modern combină elemente inspirate de cei trei piloni, Parc – Natură − Familie și oferă oportunități excelente de petrecere a timpului liber în cadrul spațiilor de relaxare, de joacă, precum și locuri în care se poate practica sport sau se poate petrece ziua lucrând.
Proiectat după cele mai înalte standarde internaționale, înconjurat de natură și situat în apropierea Parcului Titan, ParkLake oferă cea mai bună selecție de branduri disponibile pe piață și servicii de înaltă calitate într-un mediu eco-friendly și o atmosferă încântătoare.   

Mai multe informații despre ParkLake Shopping Center găsiți la: www.parklake.ro