Sphera Franchise Group continua dezvoltarea brandurilor din portofoliu si inaugureaza doua restaurante, KFC si Taco Bell, in Sibiu

– Grupul Sphera deschide, la Sibiu, primul restaurant Taco Bell şi cea de a doua unitate KFC din zonă.
– Restaurantele sunt situate pe Strada Sibiului nr 5, Şelimbăr 557260, unitatea nr E85.

Brandurile KFC şi Taco Bell se extind la Sibiu, prin intermediul Grupului Sphera Franchise, deţinătorul celor două francize pe piaţa locală. Noile unităţi sunt poziţionate în cadrul centrului comercial Shopping City Sibiu, în zona de food court, aflată la nivelul 1 al clădirii.

Restaurantul KFC se întinde pe o suprafaţă de 170 de m2 şi pune la dispoziţia clienţilor o echipă dedicată, formată din 35 de angajaţi care își desfășoară activitatea într-un spaţiu modern, dotat cu menu board-uri digitale şi kiosk-uri amplasate în restaurant, menite să faciliteze procesul de comandă.

Noua unitate Taco Bell dispune de o suprafață de 178 de m2, cu o capacitate de 36 de locuri în interior, la mese de tip Hub Tables sau Low Couch Seating, și aproximativ 60 de de locuri la terasele din interiorul și exteriorul centrului comercial. Design-ul restaurantului urmărește modelul Global Explorer, spațiul fiind dotat cu menu board-uri digitale și o bucătărie deschisă care le permite fanilor să vadă cum este pregătită mâncarea. Prin inaugurarea acestui restaurant, Taco Bell a creat 33 de locuri de muncă, noua echipă fiind gata să le ofere clienților produse delicioase, de inspirație mexicană, precum: Crunchy Taco, Cheesy Bacon Fries Burrito, Quesadilla, Crunchwrap Supreme, Nachos Supreme sau Churros.

„Strategia de business a Sphera Franchise Group vizează dezvoltarea rețelei de restaurante pentru toate brandurile din portofoliu, prin deschiderea de noi unităţi, astfel încât să ajungem cât mai aproape de consumatorii noştri. Am decis să extindem KFC şi Taco Bell în Sibiu, deoarece, din punct de vedere demografic, oraşul a crescut, şi are, de asemenea, potenţial turistic ridicat. Este important pentru noi să oferim calitate la cele mai înalte standarde celor care ne trec pragul, tocmai de aceea investim constant în restaurante la nivel de servicii, design şi digitalizare”, a declarat Mark Hilton, Chief Executive Officer, Sphera Franchise Group.

KFC Sibiu

Despre Sphera Franchise Group S.A.
Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria de food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell.

În România, lanţul de restaurante KFC numără 77 de restaurante atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe precum Timişoara, Arad, Botoşani, Cluj-Napoca, Oradea, Suceava, Piteşti sau Braşov. De asemenea, KFC România operează două restaurante la Chişinău, Republica Moldova și zece în Italia.

În prezent, sunt peste 360 de restaurante Taco Bell în 27 de țări din afara Statelor Unite, iar obiectivul de extindere internațională a brandului vizează 1.000 de locații până în 2022. Compania și francizele sale operează peste 7.000 de restaurante care generează vânzări de peste 9 miliarde de dolari. Obiectivul brandului este acela de a deveni o companie cu vânzări globale de 15 miliarde de dolari și cu 9.000 de restaurante la nivel mondial, până în 2022.

La nivel local, Taco Bell s-a lansat în România în octombrie 2017 şi deţine în prezent 6 locaţii: 4 locaţii în Bucureşti, în centrele comerciale AFI Cotroceni, Park Lake Shopping Center, Mega Mall și Băneasa Shopping Center, 1 locație în Cluj Napoca, în centrul comercial Iulius Mall Cluj Napoca, și 1 locație în Sibiu, în centrul comercial Shopping City Sibiu.