"STAR WARS: AHSOKA" se lanseaza pe 23 august in exclusivitate pe DISNEY+

Noul serial original live-action de la Lucasfilm o are în rolul principal pe Rosario Dawson

Disney+ a anunțat ca mult așteptatul serial original live-action de la Lucasfilm „Star Wars: Ahsoka” va avea premiera pe 23 august. Un nou trailer si imagini din serial au fost facute publice cu ocazia acestui anunț.

Acțiunea serialului este plasată după căderea Imperiului și o urmărește pe Ahsoka Tano, fostă cavaler Jedi, în timp ce investighează o amenințare emergentă la adresa unei galaxii vulnerabile.

Pe lângă Dawson, din distribuția „Ahsoka” fac parte Natasha Liu Bordizzo în rolul Sabinei Wren, Mary Elizabeth Winstead în rolul Herei Syndulla, Ray Stevenson în rolul lui Baylan Skoll, Ivanna Sakhno în rolul lui Shin Hati, Diana Lee Inosanto în rolul lui Morgan Elsbeth, David Tennant interpretând rolul lui Huyang, Lars Mikkelsen își reia rolul Marelui Admiral Thrawn și Eman Esfandi în rolul lui Ezra Bridger.

Scenariu este realizat de Dave Filoni, care are și rolul de producător executiv alături de Jon Favreau, Kathleen Kennedy, Colin Wilson și Carrie Beck. Karen Gilchrist este co-producător executiv.

„Ahsoka” are premiera în exclusivitate pe Disney+ pe 23 august 2023

Website: www.starwars.com
You Tube: www.youtube.com/starwars
Facebook: @starwars; @DisneyPlusRO

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde filme și producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic, alături de „Familia Simpson” și multe altele. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star. Serviciul de streaming direct către consumator, Disney+, de la The Walt Disney Company, face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere, printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje. Având acces la vasta gamă Disney de filme si divertisment TV, Disney+ găzduiește, de asemenea, cele mai noi lansări de la The Walt Disney Studios. Iar prin intermediul Star, oferă cele mai noi apariții de la 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures și multe altele. Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.