Sun Plaza imparte bucurie la sfarsitul lunii octombrie * Sunny City Hairstyling si petrecere de Halloween*

Sun Plaza îi invită pe copiii între 4 și 12 ani în Sunny City, pe 27 şi 28 octombrie, în intervalul 16.00-20.00, pentru a învăța ce înseamnă arta hairstyling-ului.

Iar pe 31 octombrie, de Halloween, îi primește cu bucurie pe cei mici pe cea mai mare scenă de teatru și petrecere.

Bucuria, jocul și imaginația își dau mâna la sfârșitul lunii în Sunny City, în orașul în care copiii pregătesc o lume mai bună. Pe modelul deja cunoscut, de educație și role-playing, copiii recreează o realitate dintr-un salon de coafură și descoperă, timp de 30 de minute și în serii de câte 15 copii, o activitate cu multă complexitate, predată de profesioniști.

Hairstyling-ul este mai mult decât o meserie la modă, este o artă prin care îți exprimi și abilitățile creatoare, pe lângă cele practice. Prin coafura, forma, textura și culoarea pe care le gandești unitar, creația finală ajunge ca o pictură a unui artist. Activitatea presupune o bună capacitate de interacțiune, ascultare și înțelegere a celui care te învestește cu încredere, multă imaginație și punerea în practică a creativității. Implică  un joc al priceperii și creației pe care le poți dezvolta cu ajutorul frumuseții, fiind o meserie în care dăruiești multă bucurie celor din jur, cu fiecare formă atent finisată și culori inspirat îmbinate. Pentru a arăta toate acestea, duminică, pe 28 octombrie, în intervalul 18.00-18.30, un stilist din cadrul frizeriei pentru copii Dolphy, situate în Sun Plaza, le va face o demonstrație copiilor.

Ediția de octombrie a Sunny City va fi pe formatul obișnuit conceptului educativ introdus de Sun Plaza – cu ghidare din partea supervizorilor și dragonului Sunny, cu elemente de recuzită (truse de hairstyling și accesorii, dar și set-up-ul de salon) și suport video. Copiii vor fi introduși în tematică în două etape – stabilirea rolurilor și componenta teoretică, urmată de cea practică, prin intrarea în roluri și îndeplinirea lor.

Pe 31 octombrie, Sun Plaza ridică cortina celei mai mari scene de teatru și petrecere de Halloween. Întreaga zi va fi plină de activități menite să le aducă bucurie celor mici, incluzând ateliere de pictură pe față și de coafură, care se vor desfășura în intervalul 15.00-19.00. Personaje înfricoșătoare vor defila prin centrul comercial, de la ora 15.00 la 20.00 – vampir, vârcolac, schelet, drăcușori, conte schelet cu joben, mantie și mască. Petrecerea se va încheia cu punerea în scenă a unei piese de teatru pentru copii – “Groaznicele peripeții ale lui Dovlecel”. Timp de o oră, de la 19.00 la 20.00, povestea amuzantă și educativă surprinde drumul plin de mister al lui Dovlecel pe la Marele Vrăjitor, profesorul de la Academia Groazei, apoi la profesorul doctor Scheleton şi la Oracolul Fantomă.

Mai multe detalii se găsesc pe www.sun-plaza.ro.

Despre Sun Plaza:
Inaugurat în luna februarie a anului 2010, Sun Plaza este centrul comercial dominant din zona de sud a Bucureștiului, având o suprafață construită de 208.000 mp. Centrul comercial este deținut de către S IMMO AG și administrat de către CBRE România.

Având patru etaje, două destinate exclusiv cumpărăturilor și cu o parcare subterană cu 2.000 de locuri care se întinde pe două niveluri, Sun Plaza este centrul comercial al tuturor, o oază a cumpărăturilor și relaxării.

Centrul comercial a trecut recent prin cel mai amplu proces de reconfigurare desfășurat pe piața de retail din București. Peste 20.000 de metri pătrați de spații comerciale au făcut obiectul reconfigurărilor, dintre care 11.000 într-o aripă nou construită în care au fost inaugurate peste 40 de noi magazine, Sun Plaza având în prezent un grad de ocupare de 100%.

În plus, centrul comercial a trecut și printr-o acțiune de reîmprospătare a designului, fiind realizate două noi piațete, reconfigurate alte două, în timp ce pasajul de acces către stația de metrou Piața Sudului și alte spații din cadrul mall-ului au fost decorate cu creații grafice realizate de către Peter Kogler, artist austriac cu recunoaștere internațională și unul dintre pionierii artei generate pe computer.

www.sun-plaza.ro