Supermodelul Emily Ratajkowski este imaginea noii campanii Jenny Fairy

Bonjour! Întâmpinăm cele mai noi tendințe pentru sezonul acesta cu Emily Ratajkowski și CCC!

Campania cu supermodelul anunță colecția de primăvară a brandului Jenny Fairy pentru sezonul SS2023. Poți explora cele mai la modă perechi de pantofi și genți de mână începând de la 99,99 RON.

Și voilà, faceți cunoștință cu noua Jenny Girl! Brandul preferat al influențatorilor români și străini începe primăvara cu o colaborare alături de Emily Ratajkowski. Modelul, actrița, autoarea și prezentatoarea de podcast cu rădăcini poloneze prezintă cele mai în vogă tendințe ale sezonului. Le vei găsi în cea mai recentă colecție a brandului Jenny Fairy, cu prețuri extrem de atractive – încălțăminte de la 99,99 RON și genți de mână de la 119,99 RON.

Emily Ratajkowski este, fără îndoială, una dintre cele mai fascinante fete din lume. Autoarea bestsellerului „Corpul meu” nu se ferește să vorbească despre subiecte importante, cum ar fi obiectivizarea femeilor, subiect discutat de ea de ani de zile. Topmodel și activist deopotrivă, Emily inspiră nu numai prin curajul și carisma ei – este urmărită de aproape 30 de milioane de persoane pe Instagram, care îi admiră stilul zilnic. Modelul de origine poloneză impresionează acum într-o nouă campanie pentru brandul Jenny Fairy.

Brandul Jenny Fairy, disponibil la CCC, se caracterizează prin interpretarea tendințelor actuale. Colecția, inspirată de anii 1960, ne poartă într-o călătorie a modei într-o perioadă în care seturile pastel monocromatice, dresurile până la genunchi sau balerinii cuminți dominau moda. Inspirat de stilul parizian, look-ul lui Emily Ratajkowski este completat de cei mai la modă pantofi și accesorii chic ale sezonului.

Cele mai recente propuneri ale brandului Jenny Fairy stau la baza celor mai mari hituri pentru primăvara anului 2023. Campania anunță marea revenire a balerinilor, pe care îi vom reîntâlni, după ani de zile, dincolo de străzile Parisului. Brandul Jenny Fairy le aduce, printre alte variante, sub forma modelului Mery Jane, precum și într-o formă stilată cu cataramă și toc deschis. În noua colecție pot fi găsite și accente sportive, care vor aduce un accent plăcut față de stilul fermecător, jovial. Platformele clasice albe sau pantofii sport în stilul „pantofilor urâți” sunt un must-have pentru garderoba oricărei iubitoare de modă. Culorile strălucitoare, accentele de perle sau ornamentele moi ale genților vor completa perfect look-ul nonșalant. Foarte chic!

Duo-ul de modă The Morelli Brothers este responsabil pentru campania de primăvară Jenny Fairy. Stabiliți la Los Angeles, Luka și Alessandro au avut campanii și cover-uri cu cele mai populare vedete: Kendall Jenner, Hailey Bieber, Paris Hilton sau Gwen Stefani. Nu este prima dată când descoperă o altă față surprinzătoare a lui Emily Ratajkowski prin obiectivul camerei.

Colecția este disponibilă în magazinele CCC, în aplicație și pe ccc.eu