T7 Shield - SSD-ul portabil de la Samsung - siguranta si acces rapid pentru profesionistii din domeniile creative si pentru utilizatorii aflati in miscare

Noul SSD extern, de mărimea unui card de credit, oferă transfer de date la viteze foarte mari pentru crearea de conținut outdoor și indoor, având un design care-l face rezistent la căderi, apă și praf

Menținând performanța la transferul de fișiere mari, dispozitivul T7 Shield este ideal pentru înregistrarea și editarea video de înaltă definiție

Vara vine cu o veste bună de la Samsung Electronics, mult-așteptatul dispozitiv de stocare externă T7 Shield Portable Solid State Drive (PSSD), care are performanțe și fiabilitate excepționale, este acum disponibil și în România. Având un design rezistent și o mărime similară unui card de credit, SSD-ul portabil T7 Shield încape cu ușurință în orice bagaj, oferind opțiunea de a stoca fișiere mari pe un dispozitiv foarte rezistent la șocuri și alte riscuri externe. Astfel, cei care călătoresc în această vară își pot stoca amintirile pe un SSD ușor și foarte sigur.  

T7 Shield este cel mai nou produs din familia de SSD-uri portabile Samsung T7, care include T7 – un driver pentru utilizare zilnică, care oferă viteze incredibil de mari într-un design elegant, și T7 Touch [Câștigător al Premiilor pentru inovație CES 2020], un PSSD premiat de CES, cu un senzor de amprentă integrat, pentru o protecție sporită a datelor.

„Profesioniștii și utilizatorii din domeniile creative au nevoie de SSD-uri durabile, fiabile și de înaltă performanță, care grantează că datele lor vor rămâne protejate, chiar și atunci când dispozitivele sunt scăpate pe jos, expuse la apă sau utilizate în aer liber”, a declarat KyuYoung Lee, vicepreședinte al Memory Brand Product Biz Team la Samsung Electronics.

T7 Shield oferă o compatibilitate extinsă, permițând consumatorilor să conecteze noul SSD la mai multe dispozitive, inclusiv PC-uri, smartphone-uri Android și console de jocuri.

Durabilitate cu grad de protecție IP65
T7 Shield este cel mai rezistent PSSD de la Samsung, fiind ideal pentru creatorii de conținut în aer liber sau pentru călătorii care au nevoie de dispozitive care oferă spațiu de stocare amplu, fără a se îngrijora de pierderea datelor în urma expunerii acestora la intemperii sau a altor incidente. Proiectat cu grijă de Samsung cu o abordare din interior spre exterior, T7 Shield este rezistent la șocuri în cazul unor căderi de până la trei metri

[Testul de cădere a fost efectuat în condiții controlate. Rezistența la cădere poate varia în funcție de condiții reale de mediu. Deteriorările cauzate de cădere nu sunt acoperite de garanție.
*Condiții de testare: Dispozitivul a fost aruncat în cădere liberă pe o placă metalică de la o înălțime de 3 metri.], fiind în același timp certificat IP65 ca fiind rezistent la praf și apă [Ratingurile IP (Ingress Protection) definesc gradele de protecție asigurate de carcasele mecanice și carcasele electrice împotriva apei și a prafului. T7 Shield are un rating IP65 bazat pe teste interne efectuate în condiții controlate. Capacitățile de rezistență la apă și praf pot varia în funcție de condițiile reale de mediu. Deteriorările cauzate de lichide și praf nu sunt acoperite de garanție.
**Condiție de testare IPX5: Dispozitivul a fost expus la apă proaspătă proiectată de la o duză (Φ6,3 mm) la 3 metri distanță, la 12,5 l/min, timp de 3 minute.
**IP6X Condiția de testare: Dispozitivul a fost expus la 2 kg/m³ de praf activ cu o presiune sub 2kPa timp de 8 ore într-o cameră de vid.].

Deși este caracterizat de un nou design robust, T7 Shield este compact și ușor, cântărind doar 98 de grame.

Performanțe excepționale
T7 Shield oferă o viteză de citire de 1.050 megabytes pe secundă (MB/s) și o viteză de scriere de 1.000 MB/s[ Configurația sistemului de testare: ASUS Z270 ROG MAXIMUS IX HERO ROG ROG MAXIMUS IX HERO (USB 3.2 Gen2 Type-C), procesor Intel (R) Core (TM) i7-7700K @ 4,20GHz, sistem de operare- Windows 10 19H2.] – cele mai rapide viteze de transfer disponibile în prezent, conform standardului USB 3.2 Gen2 [USB 3.2 Gen2 este protocolul standard oferit pe majoritatea laptopurilor de consum și a modelelor profesionale. Debitul este limitat din cauza porturilor dispozitivului, nu a SSD-ului. Performanța poate varia în funcție de configurația gazdei. Pentru a atinge viteze maxime de citire/scriere de până la 1.050/1.000 MB/s, respectiv 1.000 MB/s, dispozitivul gazdă și cablurile de conectare trebuie să fie compatibile cu USB 3.2 Gen2, iar modul UASP trebuie să fie activat.]. Acesta este de aproximativ două ori mai rapid decât predecesorul său, T5, și de până la 9,5 ori mai rapid decât hard disk-urile externe (HDD) [Pe baza rezultatelor testelor interne în comparație cu un HDD extern Samsung de 1TB (HX-MTD10EA).], economisind timp prețios pentru consumatori, creatori digitali și profesioniști.

Samsung a optimizat, de asemenea, interiorul și exteriorul produsului, prin schimbarea materialului exterior și îmbunătățirea software-ului din T7 Shield, pentru a rezolva problema scăderii performanțelor și supraîncălzirea care apar la transferul de fișiere mari. Datorită acestor modificări, produsul rămâne performant chiar și atunci când sunt mutate fișiere cu dimensiuni de 2TB. Generarea de căldură este redusă la minimum, ceea ce ajută la rezolvarea inconveniențelor pe care le pot întâmpina consumatorii. Astfel, este posibilă transmiterea de date în mod stabil, fără scăderea performanței [Scutul T7 Shield menține o viteză de scriere secvențială de peste 900 MB/s cu modelul de 1TB și de 1.000 MB/s cu cel de 2TB la temperatura ambiantă (25℃).], chiar și atunci când se execută sarcini continue, cu un volum mare de date, cum ar fi înregistrarea, editarea, codificarea și redarea video de înaltă calitate. Acest lucru reduce riscul legat de funcționarea inconsecventă a produsului.

Compatibilitate extinsă și securitate ridicată
Proiectat pentru a funcționa pe mai multe dispozitive, T7 Shield de la Samsung poate stoca un număr mare de imagini, jocuri, precum și videoclipuri 4K și 8K, indiferent dacă sunt pe PC, Mac, smartphone (Android) sau consolă de jocuri [Compatibilitatea cu dispozitivele gazdă poate varia. Unele sisteme de operare pot necesita reformatarea T7 Shield. Lista dispozitivelor compatibile poate fi accesată pe samsung.com/samsungssd.]. În plus, T7 Shield are o securitate consolidată (*256-bit AES, Advanced Encryption Standard) cu criptare hardware, astfel încât datele utilizatorilor continuă să fie protejate chiar dacă T7 Shield este pierdut. În plus, acesta oferă acces la Magician Software de la Samsung, care le permite utilizatorilor să gestioneze în mod convenabil unitatea.

Ambalaj ecologic
La fel ca și în cazul celorlalte game de SSD-uri portabile Samsung, pentru T7 Shield este utilizată o treime din ambalaj, în comparație cu generațiile anterioare, reducând emisiile de gaze cu efect de seră în timpul producției.

Disponibil în culorile bej, negru și albastru, T7 Shield este disponibil în variante de 1TB și 2TB, ceea ce îl face potrivit pentru o gamă largă de cazuri de utilizare. Unitatea este livrată cu un cablu USB Type-C-to-C și un cablu USB Type-C-to-A și include o garanție limitată de trei ani.

În România, produsul se poate achiziționa prin partenerii Altex și E-mag. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați samsung.com/portable-ssd.

Samsung Portable SSD T7 Shield – Specificații

 

Interfață

USB 3.2 Gen2 (10Gbps)

Informații

Hardware

 

Capacitate stocare

1TB/2TB10

Dimensiuni

88 x 59 x 13mm (3.5 x 2.3 x 0.5 inches)

Greutate

98 grame (3.47oz)11

Performanță

Viteză de citire secvențială

Up to 1,050MB/sec12

Viteză de scriere secvențială

Up to 1,000MB/sec12

Durabilitate

Rezistență la apă/praf

IP6513

Rezistență la șocuri/cădere

Up to 3-meter14

Securitate

Criptare

AES 256-bit hardware encryption

Software

Samsung Portable SSD 1.015

Samsung Magician Software

Compatibilitate

Windows 7 sau versiuni mai noi, Mac OS X 10.10 sau versiuni mai noi,

Android Lollipop or versiuni mai noi

Fiabilitate

Temperatură

În funcțiune
(Temperatura carcasei)

0°C la 60°C16

Oprit

-40°C la 85°C

Umiditate

5% to 95% non-condensing

Șocuri

Oprit

1,500G, timp: 0.5ms, 3 axis

Vibrații

Oprit

10~2,000Hz, 20G

Certificări

CE, BSMI, KC, VCCI, C-tick, FCC, IC, UL,

TUV, CB, EAC, UKCA, BIS

Certificare RoHS

RoHS 2

Garanție

Trei (3) ani garanție limitată