tbi bank continua sa isi extinda reteaua de parteneri si face echipa cu ORTOPEDICA pentru a facilita accesul financiar al clientilor la dispozitive medicale si recuperare

tbi bank, una dintre cele mai dinamice bănci din Europa de Sud-Est, orientată către clienți, continuă să-și extindă rețeaua de parteneri și se asociază cu compania de dispozitive medicale ORTOPEDICA.

Clienții au acum posibilitatea de a cumpăra dispozitive medicale prin intermediul soluției Buy Now, Pay Later (BNPL) în 4 rate fără dobândă sau pe perioade mai lungi cu rate accesibile.

Soluția BNPL permite consumatorilor să împartă costul total al oricărei achiziții în rate, sprijinind astfel incluziunea financiară și socială. ORTOPEDICA este unul dintre cei mai mari producători și distribuitori de dispozitive medicale din România și dispune, la nivel național, de 25 de centre moderne de protezare, ortezare si recuperare.

„Căutăm în permanență să ne extindem rețeaua de parteneri cu scopul principal de a oferi clienților noștri tot mai multe opțiuni pentru a-și îmbunătăți calitatea vieții. În plus, prin intermediul BNPL, ne angajăm să eliminăm inegalitățile financiare și sociale, facilitând oamenilor accesul la produsele de care au nevoie pentru o viață mai bună. În acest sens, dispozitivele medicale, cum ar fi protezele și ortezele, sunt esențiale pentru persoanele cu astfel de nevoi, ajutându-le să aibă un stil de viață sănătos și independent. Din păcate, dispozitivele medicale performante și de înaltă calitate implică costuri ridicate, motiv pentru care multe persoane nu și le permit. De aceea, ne-am asociat cu un jucător puternic din acest sector, pentru a le oferi clienților noștri un instrument de achiziție avantajos”, a spus Ionuț Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank.

ORTOPEDICA este singurul distribuitor din România pentru producători și furnizori de renume internațional, adevărați lideri în domeniul dispozitivelor medicale, precum Invacare, Orliman, Serag-Wiessner, Laboratori Piazza sau Troge Medical. De asemenea, compania colaborează și cu furnizori de top în domeniul protezelor precum Otto Bock, Streifeneder, Ossur sau Alps.

„Am creat ORTOPEDICA din dorința de a îmbunătăți calitatea vieții persoanelor cu mobilitate limitată și de a le oferi din nou libertatea de mișcare. Produsele și serviciile pe care le oferim sunt de cea mai bună calitate, dar accesul la acestea poate fi o problemă pentru unii români, mai ales în contextul creșterii costurilor de trai. Acesta este și principalul motiv pentru care am ales să colaborăm cu tbi bank, un jucător de top în domeniul finanțării în rate fără dobândă”, a spus Marius Andrei, General Manager, ORTOPEDICA.

ORTOPEDICA are contracte încheiate cu toate Casele Județene de Asigurări de Sănătate și CASOPSNAJ și oferă, de asemenea, consultanță de specialitate pentru a oferi soluții optime pacienților și clienților. Dispozitivele medicale oferite sunt acreditate la nivel internațional și de către Ministerul Sănătății din România.

Despre tbi bank
??? bank este o bancă de tip ”challenger” din Europa de Sud-Est și lider BNPL în regiune, care se adresează consumatorilor, comercianților și IMM-urilor, oferind finanțare și servicii suplimentare integrate prin intermediul unei rețele largi de canale și platforme „phygitale”. În prezent, operează în Bulgaria, România, Grecia, Germania și Lituania. Prin diverse canale digitale, o rețea proprie de 300+ de sucursale și parteneriate de încredere cu circa 20.000 de comercianți, ??? are un portofoliu de 2 milioane de clienți în septembrie 2022. Modelul său de afaceri de succes și abordarea orientată spre client au dus la transformarea sa într-una dintre cele mai profitabile și eficiente bănci din Europa de Sud-Est.