tbi bank semneaza un parteneriat cu Destine Broker care ofera posibilitatea clientilor sa-si plateasca asigurarile, inclusiv RCA, in rate fara dobanda

Primele de asigurare, în special RCA, au crescut semnificativ în România în ultimul an, în unele cazuri cu peste 50%, potrivit datelor din piață, iar tendința este posibil să continue și în 2023.

În acest context, tbi bank a demarat un parteneriat cu Destine Broker de Asigurare-Reasigurare pentru a-i ajuta pe clienți să-și cumpere asigurări prin soluția Cumpără acum, plătește mai târziu (BNPL) în 4 rate fără dobândă, sau 6 -12 rate cu dobândă.

BNPL le permite consumatorilor să împartă costul total al oricărei achiziții în rate, fără dobândă sau comisioane, și este un instrument eficient care sprijină incluziunea financiară și socială. În acest fel, clienții își pot permite să facă achiziții mai des sau de valoare mai mare, în timp ce comercianții își sporesc vânzările.

„Creșterea costurilor pentru asigurarea auto din ultimul an, pe fondul accelerării inflației, devine o provocare pentru tot mai mulți proprietari de mașini din România. Asigurarea RCA este obligatorie și, prin urmare, este o cheltuială care nu poate fi evitată atunci când deții o mașină. Parteneriatul cu Destine Broker ne permite să fim alături de românii care își doresc o alternativă mai bună și mai eficientă de a o plăti”, a declarat Gergana Staykova, Market Leader, tbi.

Destine Broker este una dintre cele mai bune 3 companii românești specializate în activități de brokeraj în asigurări, care oferă o gamă largă de produse, expertiză tehnică, consultanță de specialitate, servicii inovatoare și soluții financiare adaptate nevoilor clienților.

„Creșterile de preț din ultimul an sunt semnificative, iar cumpărătorii simt o presiune tot mai mare. Prin încheierea acordului cu tbi, le putem oferi oamenilor posibilitatea de a mai elibera din această tensiune. În acest fel, pentru noi, ca afacere, ne putem aștepta la o extindere a bazei de clienți și la o creștere a vânzărilor, ceea ce ar susține dezvoltarea noastră în aceste vremuri dificile”, a declarat Daniela Ichim, Director Departament Credite, Destine Broker.

Despre tbi bank
??? bank este o bancă de tip ”challenger” din Europa de Sud-Est și lider BNPL în regiune, care se adresează consumatorilor, comercianților și IMM-urilor, oferind finanțare și servicii suplimentare integrate prin intermediul unei rețele largi de canale și platforme „phygitale”. În prezent, operează în Bulgaria, România, Grecia, Germania și Lituania. Prin diverse canale digitale, o rețea proprie de 300+ de sucursale și parteneriate de încredere cu circa 20.000 de comercianți, ??? are un portofoliu de 2 milioane de clienți în septembrie 2022. Modelul său de afaceri de succes și abordarea orientată spre client au dus la transformarea sa într-una dintre cele mai profitabile și eficiente bănci din Europa de Sud-Est.