Teatrul Elisabeta va asteapta la comedia ce a amuzat o lume intreaga, "Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc!", vineri, 8 septembrie, ora 19:30 la Gradina de Vara Herastrau

Teatrul Elisabeta deschide stagiunea 2017-2018 cu două spectacole evenimente la Grădina de Vară Herăstrău!

Teatrul Elisabeta vă aşteaptă la comedia ce a amuzat o lume întreagă, “Dezbracă-te, vreau să-ţi vorbesc!”, vineri, 8 septembrie, ora 19:30 la Grădina de Vară Herăstrău pentru a sărbători cu mare fast deschiderea noii stagiuni.

Pe lângă râsetele copioase şi experienţele de neuitat, Teatrul Elisabeta în colaborare cu Smart Experience răsplătesc amatorii de divertisment de calitate cu două cadouri premium: un sejur romantic in Busteni (cazare la un hotel de 4 stele, hidromasaj si rasfat la SPA) sau o lectie de echitatie in Snagov pentru tine si cineva drag tie. Şi asta nu este tot, spectatorii vor fi întâmpinaţi cu o mulţime alte surprize! Iar cei care achiziţionează bilete la ambele spectacole, primesc 15% discount.

Cele mai de succes comedii sunt la Teatrul Elisabeta! În 2016, comedia “Boeing Boeing” de la Grădina de Vară din Herăstrău înregistra recordul naţional pentru cel mai mare număr de participanţi la un spectacol de teatru în aer liber: peste 2500 de oameni au râs pe săturate. În vara aceasta, la Grădina de Vară Herăstrău, comedia “Dezbracă-te, vreau să-ţi vorbesc!” înregistra un alt succes răsunător.

Dacă tot v-am obişnuit cu proiecte îndrăzneţe, stagiunea 2017-2018 va fi deschisă, cu mare fast şi surprize de proporţii, de cele mai iubite comedii marca Teatrul Elisabeta: “Boeing Boeing” şi “Dezbracă-te, vreau să-ţi vorbesc!”.

Vineri (8 septembrie) râzi pe săturate alături de Bernard, Robert şi restul personajelor din “Dezbracă-te, vreau să-ţi vorbesc!”, iar sambata (9 septembrie) îi vezi din nou în acţiune, în “Boeing Boeing”, de fiecare dată în ipostaze proaspete de un comic exploziv.

 

Despre ce este vorba în piesă?

Autorul comediei, “Dezbracă-te, vreau să-ţi vorbesc!”, este dramaturgul francez Marc Camoletti, autorul piesei de teatru de notorietate internaţională, “Boeing Boeing”. Marc Camoletti este autorul a 40 de piese care au fost traduse în 18 limbi şi puse în scena în peste 55 de ţări din întreaga lume. Aproximativ 20 de milioane de oameni au râs la piesele sale şi aproximativ 500 de milioane au vizionat spectacolele în varianta înregistrată. “Dezbracă-te, vreau să-ţi vorbesc!” a fost aplaudată de-a lungul timpului în cele mai importante teatre din lume, jucată în prezent în peste 22 de ţări precum SUA, Canada, Rusia, Franţa, Germania, Australia, Africa de Sud ş.m.d.

Crezând că soţia lui, Jacqueline, va fi plecată pe perioada weekendului, Robert, unul dintre protagoniştii piesei, pune la cale un rendez-vous romantic cu amanta lui, Suzanne. Angajează o bucătăreasă iscusită să le prepare bucate alese şi drept alibiul perfect, îl invită şi pe amicul său Bernard. Marea sa dezamagire vine în momentul în care află că soţia lui, se hotărăşte să rămână acasă. Se dovedeşte că şi ea, la rândul ei, trăieşte o intensă poveste de amor cu nimeni altul decât ”alibiul”, adică Bernard. Cu toate răsturnările de situaţie şi quiproquo-urile, piesa ajunge să aibă mai multe întorsături decat un tirbuşon. Evident că în acest ritm ameţitor, se alege praful de planul iniţial al lui Robert. Care este soluţia ieşirii din această situaţie imposibilă, va trebui să aflăm cu toţii la faţa locului.

Autor: Marc Camoletti
Regizor: Puiu Şerban
Scenografie: Ion Molete
Costume: Tania Popa
Distribuţie:
Bernard: Bogdan Stanoevici,
Robert: Lucian Ghimişi,
Suzette: Tania Popa
Jacqueline: Alexandra Velniciuc
Suzanne: Anca Dinicu,
George: Marcelo Cobzariu

Preţ bilete: 29/39/49/55 Lei

Pentru informaţii suplimentare: 0727.703.703 I www.TeatrulElisabeta.ro

Pentru bilete online: https://goo.gl/d4MjGJ I http://www.bilet.ro/event.php?id=11691

Teatrul Elisabeta va asteapta la comedia ce a amuzat o lume intreaga, Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc!, vineri, 8 septembrie, ora 19:30 la Gradina de Vara Herastrau