TEZYO continua extinderea la nivel regional, deschizand al doilea magazin in Viena si ajungand la o retea de 35 de magazine

Otter Distribution a deschis al doilea magazin TEZYO din Austria, în Viena, în unul dintre cele mai mari centre comerciale Shopping City Sud (SCS).

Prima lansare externă a avut loc în luna mai 2017, în Olympia Centrum Brno din Cehia, urmată de deschiderea din iunie 2017 a magazinului multibrand TEZYO din Viena, în mall-ul Donau Zen¬trum. Ulterior, în octombrie 2017, a fost deschis flagship store-ul din Praga. Astfel, la momentul actual, TEZYO deține 4 magazine la nivel regional, iar planurile de extindere ale brandului nu se opresc aici.

TEZYO a lansat noua campanie de imagine, sub sloganul „Real Glam”. Primăvara aceasta, brandul TEZYO încurajează libertatea de exprimare și stilul unic. Totodată, accentul cade pe importanța alegerii accesoriilor – încălțăminte și poșete – care, mai presus de orice, se potrivesc ție și personalității tale pentru că, la finalul zilei, dacă te simți bine, arăți bine.

Anul acesta, TEZYO îți propune să uiți de sfaturi și reguli, să apelezi la creativitate și să îndrăznești să porți ceea ce îți place, așa cum îți place. Pantofii și accesoriile pot schimba radical aspectul unei ținute și constituie elemente importante, care pot scoate din anonimat orice asociere de articole vestimentare. TEZYO te invită să faci o joacă din alegerea accesoriilor, pantofilor și poșetelor, să experimentezi și să fii diferit.

Stilul nu este inventat de către designeri, iar această idee se află la baza campaniei. Stilul este oriunde și oricând. E la birou, pe stradă, dimineața și seara. Adevăratul stil e real si fiecare și-l creează. Real Glam promovează stilul personal și alegerea accesoriilor, pantofilor, poșetelor care te reprezintă. Ești Real Glam atunci când te simți bine în ceea ce alegi să porți, indiferent de context.

La începutul acestui an, rețeaua de magazine multibrand TEZYO s-a extins la 31 de magazine la nivel național și 4 magazine la nivel regional, în Austria și Cehia. Pe fondul acestei extinderi și al consolidării brandului TEZYO, actuala campanie de imagine vine ca un nou pas în procesul de evoluție a brandului.

Magazinul multibrand TEZYO oferă o selecție de branduri internaționale, precum: Epica, Le Colonel, Otter, Geox,  Image, Aldo, Clarks, Le Coq Sportif, Bugatti, Pepe Jeans. În fiecare dintre magazinele Tezyo se regăsesc pantofii potriviți oricărui stil sau oricărei ocazii, dar și accesorii care să completeze perfect fiecare ținută. TEZYO este un magazin multistil. În colecțiile sale veți descoperi fie pantofi eleganți, fie pantofi ideali pentru ținutele urbane, fie pantofi casual.

Despre TEZYO
TEZYO este un concept de magazin multibrand, urban și fresh, dezvoltat de OTTER Distribution, care dorește să vină în întâmpinarea publicului preocupat de a-și pune în evidență propriul stil cu produse și branduri de încălțăminte cu personalitate și atitudine. TEZYO oferă o varietate mare de articole de încălțăminte si accesorii; în magazinele TEZYO puteți găsi branduri precum: Epica, Le Colonel, Otter, Image, Geox, Clarks,  Aldo, Camper, Ara, Converse,  The Flexx, Bugatti, Le Coq Sportif, Pepe Jeans, Cromia, Gabor, New Balance, Nike, Hugo Boss, Calvin Klein. Produsele oferite de magazinele TEZYO se adresează atât femeilor și bărbaților, cât și copiilor. În acest an, rețeaua TEZYO s-a extins la 31 de magazine în România și 4 magazine internaționale. Acestea se găsesc în cele mai importante complexe comerciale din țară: București (AFI Cotroceni, Băneasa Shopping City, București Mall, Mega Mall, Park Lake, Promenada Mall, Sun Plaza și Unirea Shopping Center), Arad (Atrium Mal), Baia Mare (Vivo!), Bacău (Arena Mall), Brașov (Coresi Shopping Resort, Weiss), Brăila (Brăila Mall), Cluj-Napoca (Iulius Mall și VIVO!), Constanța (City Park Mall, VIVO!), Craiova (Electroputere Parc), Focșani (Focșani Mall), Galați (Shopping City), Iași (Palas Shopping Mall), Oradea, Piatra Neamț (Shopping City), Pitești (VIVO!), Ploiești (Ploiești Shopping City), Râmnicu Vâlcea (River Plaza), Sibiu, Suceava (Shopping City), Timișoara (Shopping City și Iulius Mall). Magazinele internaționale se află în: Brno (Olympia Centrum), Praga (Centrum Chodov) și Viena (Donau Zentrum și Shopping City Süd).

Pentru mai multe informații, accesați www.tezyo.ro, www.facebook.com/tezyoshoes și www.instagram.com/tezyo_shoes.