TEZYO da tonul cumparaturilor de Paste, cu reduceri de pana la 40%

TEZYO, din rețeaua Otter Distribution, dă tonul reducerilor din acest sezon, la o selecție de produse din noua colecție  Urban Casual & Sport.

În perioada 22 aprilie – 5 mai, TEZYO invită consumatorii la shopping de primăvară, pentru că cele mai apreciate și dorite produse de la branduri cunoscute la nivel internațional sunt reduse cu până la 40%, atât în rețeaua de 32 de magazine fizice, cât și pe www.tezyo.ro.

Selecția de branduri Urban Casual & Sport – adidas, New Balance, Nike, Gryxx, Le Coq Sportif, Pepe Jeans, Skechers – se remarcă atât prin modele clasice de sneakerși, cât și prin modele îndrăznețe, colorate, care urmăresc ultimele trenduri în modă și susțin conceptul noii campanii marca TEZYO – Real Glam Contrast.

Conceptul Real Glam. Contrast pune accent pe frumusețea contrastelor din viețile noastre și unicitatea care stă în puterea deciziilor personale, asumate, atunci când vine vorba despre alegerea accesoriilor care pot schimba completa un outfit. Campania de reduceri  reprezintă un motiv în plus ca tu să te bucuri de shopping inteligent și să îți completezi garderoba de pantofi cu aceste piese must-have, cu ocazia sărbătorilor de Paște.

Diversitatea stilistică pe care TEZYO o propune în acest sezon se reflectă în multitudinea de articole din zonele urban casual și sport, care îmbină accente metalice, nuanțe vibrante, mixuri de materiale, printuri cool, forme geometrice.

Accentul pus pe detalii precum șireturi colorate, tălpile care au construcții speciale și forme atipice fac ca întreaga colecție să fie una realmente impresionantă, o colecție care se pliază pe toate gusturile și stilurile, pentru că aduce consumatorului articole care sunt pregătite să susțină orice tip de ținută și să te facă să arăți impecabil, indiferent de context.

 

Despre TEZYO
În România, TEZYO este parte a grupului Otter Distribution și este prezent în toate locațiile cheie din marile orașe, în marile centre comerciale, înglobând 32 magazine multibrand în România și 2 la nivel regional, în Cehia.

Magazinul multibrand TEZYO oferă o selecție de branduri internaționale, precum Geox, Image, Epica, Aldo, Clarks, Otter, Le Colonel, Le Coq Sportif, Bugatti, adidas. În fiecare dintre magazinele TEZYO se regăsesc pantofii potriviți oricărui stil sau oricărei ocazii, dar și accesorii care să completeze perfect fiecare ținută. TEZYO este un magazin multistil, în colecțiile sale veți descoperi fie pantofi eleganți, realizați impecabil, fie pantofi ideali pentru ținutele urbane, fie pantofi casual.

TEZYO este un concept de magazin multibrand, urban și fresh, dezvoltat de OTTER Distribution, care dorește să vină în întâmpinarea publicului preocupat de a-și pune în evidență propriul stil cu produse și branduri de încălțăminte cu personalitate și atitudine. TEZYO oferă o varietate mare de articole de încălțăminte și accesorii; în magazinele TEZYO puteți găsi branduri precum: Geox, Clarks, Aldo, Epica, Le Colonel, Camper, Otter, Ara, Image, Converse, Stonefly, The Flexx, Bugatti, Epica, Le Coq Sportif, Pepe Jeans, Cromia, Gabor, Pepe Jeans, adidas, New Balance, Nike, Hugo Boss, CK. Produsele oferite de magazinele TEZYO se adresează atât femeilor, bărbaților, cât și copiilor.

Local, acestea se găsesc în cele mai importante complexe comerciale din țară: București (Băneasa Shopping City, Plaza Romania, Mall Vitan, AFI Palace Cotroceni, Promenada, Mega Mall, Park Lake, Unirea Shopping Center și Sun Plaza), Iași (Palas Shopping Mall), Constanța (City Park Mall, VIVO), Timișoara (Shopping City si Iulius Mall), Baia Mare (Vivo!), Brașov (Coresi Shopping Resort și Weiss), Bacău (Arena Mall), Cluj Napoca (Iulius Mall si VIVO), Galați (Shopping City), Pitești (VIVO Pitesti Shopping Center), Ploiești (Ploiesti Shopping City), Suceava (Shopping City), Arad (Atrium Center), Brăila (Tezyo), Craiova (Electroputere Parc), Focșani (Tezyo), Oradea (Tezyo),  Râmnicu Vâlcea (River Plaza), Satu Mare (Shopping City), Sibiu (Tezyo).

Pentru mai multe informații, accesați:

www.tezyo.ro

www.facebook.com/tezyoshoes

www.instagram.com/tezyo_shoes