The Mixy Welders lanseaza piesa si clipul animat "Let’s Get Mixy"

Adi Campurean aka. Mixy, Adrian-Radu Rusu aka. Shine Junkie si Toni-Endy Gilkman formeaza proiectul muzical „The Mixy Welders”. Trio-ul electro pop-rock lanseaza piesa si clipul animat – „Let’s Get Mixy”, alaturi de Cat Music. Versurile sunt scrise de Mixy, piesa este produsa de Shine Junkie, iar de regia clipului s-a ocupat Cristiana Stroea.

Mixy și Shine Junkie sunt prieteni de 15 ani, iar colaborarea lor pe plan muzical a inceput ca un hobby. Dupa multa munca, au decis sa se lanseze ca trupa de vocal-electronic cu piesa “Sleepwalker” in 2016. In acelasi an, Mixy a castigat in cadrul unui concurs muzical o bursa de canto la scoala ArtMusic, unde l-a cunoscut pe Endy, cel de-al treilea membru The Mixy Welders.

Solist, compozitor si textier, Mixy este doctorand in inginerie mecanica si fost jucator de baschet de performanta. Hairstylist de profesie, Shine Junkie este compozitor si producator, iar in 2015, a intrat in industria muzicala ca DJ. A compus si produs peste 700 de negative si instrumentale, iar unele din ele au fost incluse in compilatii internationale. Toni-Endy Glikman (18 ani) este vocal, si canta la chitara si la pian. Semifinalist X-Factor in 2015, a facut parte din mai multe trupe ca solist si instrumentist.