The UNIQ Book of 76 expressions: Sursa de inspiratie ca sa fii unic

Descoperă harta imaginației fără limite – combinații inedite de imagini originale, scriere creativă, locuri instagramabile, trăiri și gânduri ale oamenilor cool care s-au alăturat proiectului

The UNIQ Book of 76 expressions tocmai s-a lansat și promite să fie o adevărată sursă de inspirație rezultată din imaginația celor 5 fotografi, 4 autori talentați, 4 celebrități, 4 ilustratori și artiști internaționali implicați în realizarea cărții, cărora li s-a alăturat comunitatea glo™ în scrierea creativă a poemelor regăsite în UNIQ Book. Cu toții sunt alături de brand în misiunea de a încuraja imaginația fără limite, pentru că aceasta ne face UNICI.

Poți fi printre primii care răsfoiește și care își creează propriile momente unice pornind de la ideile celor mai cool creatori ai UNIQ Book. Pătrunde în călătoria unică, explorează 76 de expresii și observă ce combinație, look, moment ți se potrivește cel mai bine.

Boost de creativitate și mixuri de culori electrizante
Totul a pornit de la dispozitivul glo™ hyper+ UNIQ New Heating Technology, care în cele 4 variante ale lui și împreună cu cele 19 laterale colorate au deschis un portal către 76 de expresii și momente inedite care așteaptă să fie descoperite în interiorul UNIQ Book.

Inspirația ia mereu forme noi, astfel că proiectul The UNIQ BOOK of 76 expressions a atras în jurul său creatori de conținut gata să ofere o colecție surprinzătoare de momente transpuse în imagini, dar și în poeme scrise de Iv cel Naiv, completate cu ajutorul imaginației membrilor comunității glo™. Te invităm să le descoperi în UNIQ Book!

4 teme reprezentate de 4 celebrități, 4 echipe, 17 artiști
Fiecare dispozitiv definește una dintre cele 4 teme unde vom întâlni momente de Urban Exploration, Lifestyle, Flavor Elevation sau Styling, fiecare temă având un reprezentant care susține explozia de culoare și combinațiile îndrăznețe, dar și câte un poem care surprinde esența fiecărei teme. Astfel, îi vei întâlni pe Speak, Ana Morodan, Cătălin Bordea și INNA, fotografiați de Alex Gâlmeanu în ipostaze unice.

Alături de aceștia, 4 echipe de fotografi și creatori de conținut consacrați au lucrat împreună pentru a crea moodboard-ul ideal al zonelor de inspirație, pentru ca expresiile surprinzătoare inspirate de glo™ să fie explorate.

URBAN EXPLORATION – Cristian Vasile (aka Igu) și Christina One

Această secțiune este despre conexiunea elementelor din jungla urbană. Echipa a pornit de la provocarea de a surprinde esența unui oraș – astfel vei descoperi cele mai instagramabile și impresionante locuri din oraș, unde poți desfășura work from park, dar și sugestii de cele mai cool muzee.

LIFESTYLE – Tibi Clenci și Carmen Grebenișan

Această secțiune evidențiază momentele și obiceiurile cheie din viața noastră. Echipa a pornit de la explorarea perspectivelor zilnice precum mersul la cumpărături, zona de hobby-uri creative, playlist-ul special pe care îl asculți pe drum spre serviciu, în căutarea pasiunii pentru lifestyle.

FLAVOR ELEVATION – Tiberiu Arsene și Bogdan Alexandrescu (aka Chef Dexter)

Secțiunea are la bază degustarea momentelor unice în bucătărie. Echipa a mizat pe descoperirea accidentelor care pot genera combinații inedite și bucurându-se de călătorie, nu doar de rezultatul acesteia, au surprins kit-uri de picnic cool, momente de gătit împreună, snack-uri în diferite momente ale zilei.

STYLING – Christian Tudose și Roxana Voloșeniuc

Această secțiune vizează crearea momentelor de fashion pornind de la sentimente, stări și un mix de feelings, iar echipa a stilizat situații cum ar fi o întâlnire virtuală, o seară liniștită acasă sau un boost de încredere.

Cele 4 teme ale UNIQ Book sunt analizate în profunzime și prin intermediul artei digitale realizate de artiști internaționali, completând astfel cele 76 de expresii și spectrul de combinații prezentat în carte: fotografie, scriere creativă și opere de artă digitale.

Lasă-te inspirat să live the book, descoperă interiorul paginilor UNIQ BOOK online pe glo.ro și urmărește @gloromania pentru a afla cum poți răsfoi cartea în format fizic.

*(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.