The Walk - filmul care te invata sa mergi deasupra norilor

Din 9 octombrie, filmul “The Walk – Sfidează limitele” este disponibil la Cinema City în format 3D, IMAX 3D sau 4DX 3D

Filmul “The Walk-Sfidează limitele” – o poveste ce pare imposibilă, dar care îşi are rădăcinile într-o poveste adevărată – poate fi vizionat începând cu 9 octombrie în rețeaua de multiplexuri Cinema City. Dacă îți plac filmele de acţiune, “The Walk – Sfidează limitele” este alegerea perfectă, iar indiferent ce format alegi, vei fi transpus în mijlocul acţiunii.

Noul film al lui Robert Zemeckis este un omagiu adus evenimentelor petrecute pe 9 septembrie 2001 la World Trade Center. Producţia reprezintă un spectacol unic pentru marele ecran, care le oferă tuturor cinefililor ocazia să ajungă acolo unde numai un om a putut – la etajul 110, suspendat în aer, mergând pe o sârmă între cele două turnuri gemene.

Philippe Petit (Joseph Gordon-Levitt) şi mentorul său Papa Rudy (Ben Kingsley) sunt ajutaţi de o echipă internaţională de profesionişti, cu ajutorul căreia depăşesc toate obstacolele, dimensiunile, trădările şi nenumăratele limite pentru a-şi duce la îndeplinire planul nebunesc. Datorită tehnicilor vizuale inovatoare folosite pentru realizarea filmelor 3D, a “vrăjitoriei” IMAX 3D, pe de o parte, precum şi a complexităţii formatului 4DX, pe de altă parte, “The Walk – Sfidează limitele” este un “experiment reușit” al cinematografiei, o şansă oferită spectatorilor de a simţi adrenalina mersului pe sârmă la zeci de metri deasupra pământului.

Joseph Gordon-Levitt îl joacă pe Philippe Petit, într-o interpretare pe care o descrie astfel: “Un rol pe care l-am simţit croit exact pe dorinţele şi calităţile mele.” “Când am auzit pentru prima dată povestirea, m-am gândit: Dumnezeule, filmul acesta trebuie făcut neapărat, iar în al doilea rând, trebuie realizat în format IMAX 3D. Când te uiţi la un acrobat care merge pe sârmă, te uiţi la el de jos în sus, dar nu obţii aceeaşi perspectivă ca şi atunci când ai merge chiar tu pe sârmă”, a punctat regizorul Zemeckis.

Mixul perfect dintre cel mai mare ecran din România, imaginile clare ca lacrima, sunetul digital impecabil care înconjoară publicul din toate direcţiile, geometria sălii şi tehnologia de cea mai înaltă clasă transformă vizionarea filmulului “The Walk – Sfidează limitele” în sala T IMAX din multiplexul Cinema City din AFI Palace Cotroceni într-o experienţă memorabilă, iar dacă este vizionat în sala 4DX din multiplexurile Cinema City Mega Mall Bucuresti sau City Park Constanţa, o experienţă senzorială completă este garantată.

Despre Cinema City
Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din România și face parte din Cineworld Group, al doilea mare lanț de cinematografe din Europa. Compania are multiplexuri în 14 orașe din țară: București, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanța, Deva, Iași, Ploiești, Pitești, Târgu Jiu, Târgu Mureș și Timișoara.

În total, Cinema City operează 20 de multiplexuri, cu 184 de săli și 33.416 de locuri. Cineworld Group este prezent în  9 țări, deținând  211 multiplexuri cu mai mult de 1.958 de săli, dintre care 25 IMAX și 12 săli 4DX. Primul cinematograf al companiei a fost deschis în 1930 în Haifa, Israel, compania extinzându-se în Europa Centrală  în 1997, și intrând în România în 2007.

 

 

 

The Walk - filmul care te invata sa mergi deasupra norilor