"Time", un nou track original semnat de Paul Damixie!

După succesul mondial înregistrat de remix-ul său la single-ul lui Adele – „Hello”, DJ-ul și producătorul român, Paul Damixie, lansează astăzi un nou track original – „Time”. Piesa este produsă în studiourile HaHaHa Production.

„Sunt foarte încântat de faptul că urmează să lansez această piesă, și, în special, pentru că am avut  șansa să lucrez cu o voce extraordinară, foarte dragă mie, pe care vă las pe voi să o ghiciți. Sper că vă veți bucura de piesa aceasta la fel de mult ca și mine „, a spus DJ-ul român.

Paul Damixie este producător, remixer și DJ al proiectului Radio Killer, cu un feeling extraordinar pentru remix-uri. El a reușit să transforme hit-ul „Hello” într-un adevărat imn house, care a devenit cunoscut în întreaga lume. Remix-ul are aproape 1 milion de căutări pe Shazam și nenumărate vizualizări pe Soundcloud și YouTube. În 2015, a fost pe primul loc într-un top realizat de Capital Extra Radio din Marea Britanie, top care reunește unele dintre cele mai bune remix-uri ale anului.

Anul acesta, Paul Damixie a primit premiul pentru cel mai ascultat remix în 2015 în Statele Unite al Americii – iHeart Radio 2016 (Remix of the Year). Premiul i-a fost înmânat chiar de Steve Angello, fost membru Swedish House Mafia și unul dintre cei mai importanți DJ din lume, în Miami, în cadrul “2016 Remix Awards”.