Tinerii arhitecti si designeri romani se mai pot inscrie la concursul de design jumpthegap®

– În cele șapte ediții anterioare, din 2004 până în prezent, concursul a avut, în total, peste 20.600 de participanți din 134 de țări, devenind un punct de referință global în competițiile de design

– Concursul promovat de Roca în colaborare cu BCD Barcelona Centre de Disseny este adresat tinerilor arhitecți și designeri sub 40 de ani, inclusiv din România, care propun idei de concepte inovatoare și sustenabile pentru spațiul de baie al viitorului
– Termenul limită de înregistrare pentru participarea în concurs este 27 martie 2019

Până la 27 martie, tinerii studenți și arhitecți din România se pot înregistra în competiția internațională jumpthegap®, organizată de compania Roca. Acest concurs, aflat la a opta ediție și lansat în toamnă la Moscova, le poate aduce premii de 10.000 euro.

jumpthegap® oferă șansa studenților și profesioniștilor din arhitectură și design internațional, cu vârsta sub 40 de ani, de a-și demonstra talentul oferind soluții conceptuale, sustenabile și inovatoare pentru spațiile de baie din viitor. Competiția are trei categorii: categoria Profesori, categoria Studenți, fiecare cu un premiu de câte 10.000 € și un premiu special de sustenabilitate We Are Water, în valoare de 6.000 €.

Toate detaliile competiției precum și informații complete despre juriu pot fi găsite pe pagina oficială: www.jumpthegap.net.  

Date-cheie și înscrieri
Primul pas pentru participarea la concurs este înscrierea pe platforma oficială a concursului, www.jumpthegap.net până pe 27 martie 2019. Etapa următoare este depunerea proiectului creativ, până pe 25 aprilie 2019. În luna mai are loc o sesiune de preselecție din partea juriului prezidat de celebrul architect brazilian Ruy Ohtake, urmând ca selecția finală să se desfășoare în luna iunie.

Ceremonia de decernare a premiilor, cu finaliștii din întreaga lume, va avea loc la Muzeul Disseny Hub din Barcelona, ​​pe 10 octombrie 2019.

Juriul
Încă de la prima ediție, juriul jumpthegap® a ieșit în evidență prin selecția de profesioniști renumiți din domeniul arhitecturii și al designului. Puteți consulta lista completă a juriului pe www.jumpthegap.net 

Despre Roca
Roca este o companie dedicată proiectării, producției și comercializării de obiecte sanitare,  mobilier de baie, gresie și faianță din ceramică ce pot fi utilizate în arhitectură, construcții și în designul de interior. Originile companiei datează din 1917, când familia Roca a început construcția primei fabrici din Gavà (Barcelona). La 100 de ani de la întemeiere, compania are 22.600 de angajaţi și 78 de fabrici, fiind prezentă în peste 170 de țări de pe cinci continente.

www.roca.com
www.ro.roca.com