Tinterra - Bucuria de descoperi lumea in fiecare obiect de acasa

Fă cunoștință cu Tinterra, noul magazin online cu decorațiuni interioare și alte obiecte inspirate din artele frumoase.

Produsele provin de la creatori locali din mai multe colțuri ale lumii, fiind în strânsă legătură cu bogăția naturii și perfecte pentru căutătorii de soluții decorative neconvenționale care păstrează sufletul și munca celui ce le-a realizat.

Pe site, iubitorii de elemente unice, create cu iscusință pot alege din mai multe tipuri de decorațiuni de interior, textile exclusiv din materiale naturale, obiecte pentru servirea mesei, produse de îngrijire din ingrediente naturale, dar și textile înrămate, un concept inedit și exotic de wall art. Produsele au trecut printr-un proces unic și individual de creare, fiecare este realizat din materiale specifice, unele obiecte fiind realizate chiar de fondatorii proiectului, în atelierul personal, iar altele sunt găsite și culese de la creatori care împărtășesc aceeași viziune Tinterra. Brandul își dorește să încurajeze producțiile locale și comunitățile care apreciază craftul, legătura cu natura, materialele sustenabile și cultura de proveniență a acestora.

Calitatea este un element esențial al produselor Tinterra; materialele din care sunt realizate obiectele de artă sunt gândite și mixate pentru a reprezenta investiții durabile. Mai mult, această calitate vine la pachet și cu dorința proiectului de a contribui responsabil la reducerea amprentei pe care o lasă achiziția excesivă a produselor de masă asupra mediului. Ținând cont de acest aspect, Tinterra încearcă să facă tot posibilul pentru a integra acest lucru și în ambalajul produselor, pe care intenționează să-l dezvolte din materiale cât mai sustenabile.

Descoperă frumusețea unei culturi în casa ta

Produsele Tinterra au un element definitoriu și o legătură minunată cu amintirile și suvenirurile strânse din călătorii.  Fiecare obiect face parte dintr-o poveste – povestea unei amintiri, a unei culturi, cu obiceiurile, modelele și frumusețea locală. Curate din țări precum Portugalia, Polonia sau Mali, dar și România, decorațiunile reamintesc de experiența minunată a unei călătorii și creativitatea meșteșugarului local.

Cei care doresc să comande produsele Tinterra pot face acest lucru online, pe www.tinterra.ro. În secțiunea de Gift Shop, pot găsi o selecție de seturi cadou gândite pentru ei sau cei dragi. Livrarea produselor este rapidă prin curier door-to-door în termen de 1-2 zile, iar plata poate fi realizată online cu cardul bancar, prin transfer bancar sau ramburs, la primirea coletului.

Vizitează Tinterra, lasă-te inspirat, visează la un colț de liniște și regăsește bucuria de a descoperi lumea în obiectele din casa ta.

Despre Tinterra

Tinterra este un magazin de decorațiuni interioare și alte arte frumoase, care oferă produse estetice și utile, realizate de creatori locali și inspirate din bogăția naturii, pentru căutătorii de soluții decorative inovatoare, neconvenționale, dar care, în același timp, păstrează sufletul și munca celui ce le-a făcut. Tinterra te face să te simți inspirat, deschis, cult, eclectic și te supune unui exercițiu de empatie, chiar la tine acasă.