Tommy Play, magazinul futurist din Metaverse se deschide pe Roblox

În această următoare extindere a spațiului „TOMMY PLAY”, un nou magazin inspirat de cultura de stradă din Bronx își deschide porțile pentru comunitatea Roblox.

 
Tommy Hilfiger continuă să dezvolte experiența pe care o oferă pe Roblox printr-un magazin virtual TOMMY PLAY. Prezența brand-ului pe Roblox a fost marcată în decembrie 2021, prin colaborarea cu opt designeri de modă digitali din comunitatea Roblox care au creat colecția Tommy X Roblox Creators. Apoi colaborarea s-a extins astfel încât să includă și lansarea din iunie 2022 a lui TOMMY PLAY, un spațiu social captivant cu actualizări continue de conținut pentru comunitatea Roblox. Acest ultim pas reflectă ambițiile continue ale lui Tommy Hilfiger de a oferi experiențe unice de brand comunității sale globale.

„Suntem încântați să anunțăm următoarea fază a colaborării noastre Roblox”, a spus Tommy Hilfiger. „Împărtășirea acestor experiențe distractive și unice ale brand-ului nostru cu utilizatorii Roblox este un mod inovator de a interacționa cu consumatorul digital. Există atât de multe posibilități în metaverse și aceasta este doar o altă ofertă pe care am creat-o împreună.”
 
Urmărind să fie o experiență extraordinară, magazinul TOMMY PLAY este spațios și poziționat sus pe cer. Ca o conexiune cu moștenirea brand-ului, în magazin sunt expuse mari statui din piatră în formă de animale inspirate de Grădina Zoologică din Bronx și de asemenea se găsesc lucrări realizate de artiști stradali locali – aducând un omagiu imaginilor iconice din Bronx.
 
Magazinul este un hub pentru colecția TOMMY JEANS Pop, produse care includ jachete puffer emblematice, jachete windbreaker, hanorace și accesorii, cum ar fi pălăria bucket cu logo și borseta. Alături de spațiul comercial, principala atracție este parkour, unde comunitatea poate intra într-o zonă de spray paint pentru a-și crea propriile etichete și poate accesa stret dance-ul. Utilizatorii Roblox sunt provocați să găsească și un spațiu secret, unde există o cabină DJ pentru găzduirea petrecerilor. Odată accesat, utilizatorii vor găsi item-urile favorite, cum ar fi un rucsac hotdog și puiul – acum un personaj principal pe această hartă.
 
În această ultimă fază de expansiune, unii dintre creatorii UGC inițiali de la lansarea din decembrie 2021 au ajutat la proiectarea magazinului futurist – iar câțiva creatori noi s-au alăturat pentru a ajuta la implementarea și proiectarea magazinului digital. Verificați profilurile lor de creatori pe Roblox: @StrapCode, @MahaIo, @Blizzei, @missmudmaam, @Martin_Rblx2, @Polarcub_art, și @RynityRift.
 
Cu peste 50 de milioane de utilizatori zilnici Roblox, parteneriatul sprijină explorarea continuă de către Tommy Hilfiger a spațiilor digitale, de gaming și metaverse. Acesta completează Team Tommy, o inițiativă condusă de comunitate care celebrează opt talente fresh din comunitatea de gaming. Înrădăcinată în moștenirea Tommy Hilfiger de a promova talentele noi și aflate la început de carieră, Team Tommy încearcă să motiveze un nou val de Futuremakers și creatori campioni în spațiul de gaming pentru talentele lor unice.
 
Prietenii și fanii brand-ului sunt invitați să se alăture conversației în social media folosind #TommyHilfiger și @TommyHilfiger.
 
# # #
 
Despre SARKK SA
SARKK SA, fondată în 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente în magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri, o rețea extinsă de magazine selecționate și pe tommy.com.  

De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numită distribuitor exclusiv și partener de franciză al CALVIN KLEIN în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru și o creştere organică, condusă de valori CSR și de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori.

Despre Tommy Hilfiger
TOMMY HILFIGER este unul dintre cele mai recunoscute brand-uri de lifestyle premium din lume, o sursă de admirație și inspirație pentru consumatori din 1985. Brand-ul creează un stil emblematic, care prinde viață la intersecția dintre clasic și nou, creat împreună cu oameni care modelează cultura la nivel global. TOMMY HILFIGER celebrează esența stilului american clasic cu o notă modernă. Tommy Hilfiger oferă consumatorilor din întreaga lume calitate premium, prin TOMMY HILFIGER și TOMMY JEANS, cu o gamă largă de colecții, inclusiv îmbrăcăminte sport, denim, accesorii și încălțăminte pentru bărbați, femei și copii. Tommy Hilfiger are un angajament de neclintit față de sustenabilitate și incluziune.

Vânzările globale în retail ale produselor TOMMY HILFIGER au fost de aproximativ 9,3 miliarde USD în 2021, iar brand-ul este susținut de peste 16.000 de asociați din întreaga lume – prezent în 100 de țări și în peste 2.000 de magazine, inclusiv cel mai mare magazin global al său, tommy.com.