Tostogan'S lanseaza "Nu erai", cea de-a sasea piesa de pe albumul "Cravata"

După povestea tumultuoasă de iubire ce stă la baza piesei „Aprinzi”, Tostogan’S dă pagina și continuă povestea muzicală cu un nou single.

Artistul încheie anul cu „Nu erai”, cea de-a șasea piesă de pe albumul „Cravata”. Cu muzica și versurile compuse de către Tostogan’S alături de Alex Pelin, „Nu erai” este un single despre fericire, împlinire, teamă și cel mai important: dragoste.

„Am scris piesa «Nu erai» de mai bine de patru ani. Se întâmplă rar, însă unele piese pot aștepta ani întregi până ajung să vadă «lumina» lansării. Îmi plăcea mereu foarte mult, însă nu îi puteam găsi refrenul potrivit. La această etapă au intervenit băieții Alex Pelin, Adi Colceru și Eduard Serei care m-au ajutat prin contribuția lor să termin piesa. Mă bucur mult că astăzi pot spune: următorul single de pe albumul Tostogan’S, «Nu erai», este lansat!”, povestește Tostogan’S.

Artistul cântă despre fiecare sentiment pe care l-a trăit alături de persoana iubită, despre felul în care iubirea l-a schimbat, dar și despre nesiguranța în fața lumii. „Lasă-i să spună tot ce vor, că nu vom rezista în timp, că nu-i ușor” sunt versurile care arată că deși cei doi îndrăgostiți sunt atât de diferiți și „judecați” pentru iubirea lor în ochii societății, ei aleg să lupte pentru dragostea lor, să trăiască fiecare moment împreună și să strângă amintiri în loc de despărțiri.

Pe albumul pe care Tostogan’S urmează să îl lanseze anul viitor se vor regăsi alături de cel mai recent single al artistului, „Nu erai”, piese precum „Aprinzi”, „Vinovat”, „Hopa hopa”, alături de Lora, „Hai dă”, „Mireasa”,  dar și alte patru single-uri noi ce vor ajunge la sufletul publicului în perioada următoare.

În 2017 s-a născut proiectul Tostogan’S și prima piesă „Se știe”, o poveste în versuri ce satirizează balcanismul zilelor noastre. Artistul a colaborat cu Ami pentru „Sunt bine”, o piesă cu un refren „molipsitor”, cu Lora pentru „Hopa, Hopa”, iar alături de Runa și Kaira a lansat „Cântec pentru țară”. La finalul anului trecut a cântat despre sentimente rănite și alegerile pe care le facem pentru dragoste în „Hai dă”, iar în vară artistul a lansat „Mireasa”, o declarație de dragoste pe note muzicale, pentru toți cei care au primit cu brațele deschise iubirea în viața lor. Tot anul acesta, a făcut echipă cu Noaptea Târziu pentru „La inimă îmi ești manea”, o piesă parodie ce scoate în evidență cu mult umor experiențele prin care trecem atunci când nu știm cum să abordăm persoana de care suntem atrași.