Transport alternativ mai accesibil pentru beneficiarii platformei Up MultiBeneficii

Utilizatorii platformei Up MultiBeneficii vor avea acces la o mobilitate crescută în deplasările de zi cu zi prin București, ca urmare a unui nou parteneriat încheiat de Up România cu UrbanAir.

Acestia vor putea achita închirierea de mijloace de transport alternative – trotinete, mașini electrice și biciclete – prin UrbanAir, o platformă ce integrează toate soluțiile de shared mobility.

UrbanAir este prima aplicație agregatoare de servicii de mobilitate shared din lume care permite folosirea tuturor opțiunilor dintr-un singur loc. Utilizatorii pot găsi trotinete, biciclete, scutere sau carsharing, le pot debloca, face cursa și plăti – totul dintr-o singură aplicație.

Up MultiBeneficii este o platformă online, dezvoltată de Up România, prin care companiile oferă angajaților posibilitatea de a decide cum își utilizează fondurile pentru beneficiile extrasalariale puse la dispoziție lunar sau anual. Angajații înrolați în platformă au acces cele mai bune oferte pentru beneficii extrasalariale și la un modul de oferte speciale pentru produse și servicii pe care le pot achiziționa din fonduri proprii.

Serviciul oferit prin UrbanAir pentru clienții Up MultiBeneficii constă într-un voucher de shared mobility în valoare de 20 de lei. Concret, angajații își pot folosi o parte din bugetul alocat pentru beneficii extrasalariale pentru a achiziționa unul sau mai multe vouchere. Ele pot fi folosite în cazul anumitor furnizori parteneri, acolo unde cursele se plătesc cu cardul conectat în UrbanAir. Se pot cumpăra și adăuga oricâte vouchere în contul cardului, iar acestea se vor activa pe rând în curse succesive separate. Acest serviciu este disponibil doar în București, iar aplicația poate fi utilizată pe iOS, Android și Huawei.

„Prin acest parteneriat, vrem să facilităm și să încurajăm folosirea de mijloace alternative de transport în București, cu atât mai mult în contextul revenirii angajaților la birouri. Utilizatorii Up MultiBeneficii pot, astfel, să evite într-o oarecare măsură traficul și au satisfacția folosirii unui transport mai verde optând pentru trotinete, biciclete sau mașini electrice. Totul foarte ușor, rapid și dintr-un singur loc. În plus, utilizatorii scapă de corvoada găsirii unui loc de parcare, lăsând mașina personală acasă”, declară Dan Stoica, Director Comercial Up România.

„În contextul modului de lucru hibrid, avem nevoie de soluții noi de mobilitate, mai flexibile și la îndemână pentru orice schimbare de planuri. Traficul este o problemă mai mare ca oricând, așa că propunem un mix de opțiuni de mobilitate urbană care împreună ne oferă o soluție mai rapidă, ieftină și cu mai puține bătăi de cap decât deplasarea cu mașina personală. Toate acestea pot fi accesate acum extrem de facil dintr-un singur loc. Mă bucur că, prin acest parteneriat, inclusiv utilizatorii platformei Up MultiBeneficii pot accesa aceste opțiuni de transport, pentru a ajunge mult mai ușor la locul de muncă sau oriunde ar avea nevoie”, a declarat Mihai Rotaru, fondator și CEO Neobility.

În Capitală, pe platforma UrbanAir sunt disponibili 12 furnizori diferiți de trotinete electrice, biciclete sau mașini, toate opțiunile în regim de sharing.

Despre Up România:

Up România face parte din Grupul Up și deservește peste 25.000 de clienți și peste 800.000 de beneficiari. Cu o prezenţă de 20 de ani în România, compania oferă diverse instrumente de motivare și soluții financiare avantajoase pentru performanța businessului companiilor:
1. Produse și servicii care facilitează viața de zi cu zi a salariaților prin accesul la beneficii în multe domenii – carduri Up Dejun, Up Cadou, Up Cultură, Up Vacanță, tichete de creșă; Up Achiziții – platforma dedicată achizițiilor inteligente pentru companii mici și mijlocii – IMM;
2. Platforma de beneficii flexibile – Up MultiBeneficii;
3. Soluții digitale interactive de incentivare și recompensare – STIM Online;
4. Servicii dedicate comercianților;
5. Soluții personalizate pentru modernizarea sectorului de acțiune socială – tichete sociale, tichete sociale pentru grădiniță;

www.upromania.ro