Trei concerte in opt zile: Feli, Freestay si CTC urca pe terasa Mega Mall

În perioada 23-30 august pe terasa Mega Mall de la nivelul 2B vor avea loc cele mai tari concerte din această vară.

Feli, Freestay și CTC au pregătit show-uri incendiare, pentru pasionații de muzică bună și distracție la MAX.

Feli desenează viața în creioane colorate, iar numele ei a rămas pe buzele românilor după ce a participat la competiția Vocea României. Pentru Feli, muzica este cea mai puternică formă de exprimare și este recunoscută pentru talentul de a acoperi o gamă variată de genuri, de la folclor sau rap, până la blues și hip-hop.

FreeStay a devenit unul dintre cele mai de succes proiecte „live band” din România. Trupa a fost fondată în 2012, de Florin Ristei, cel care a pus bazele trupei Amicii și a lansat hitul „Dana”.Cei 6 băieți, finaliști la Eurovision România, reușesc de fiecare dată să surprindă publicul cu un show electrizant și un repertoriu variat.

C.T.C apus bazele primului label independent de hip-hop din România, „Facem Records”. Doc, Deliric, Vlad Dobrescu și DjNasasunt printre cei mai admirați artiști de muzică underground, iar pe data de 30 august, trupa va urca pe scena de pe terasa Mega Mall în formulă completă.

Distracția va începe de la ora 20:30, iar programul concertelor este următorul:
• Joi, 23 august – Feli
• Marți, 28 august –FreeStay
• Joi, 30 august – C.T.C

Rezervarea locurilor pentru cele trei concerte se poate face la:
• trickSHOT Mega Mall – 0756 030 211
• Lavazza Cafe – 0728291998
• PikaKlara – 0743 551 545
___________________
Mai multe informații sunt disponibile pe website-ul www.megamallbucuresti.ro sau pe pagina de Facebook Mega Mall.

Despre Mega Mall
Mega Mall este unul dintre cele mai moderne centre comerciale din București inaugurat în urma unei investiții de 165 de milioane de euro. Centrul acoperă în total 230.000 metri pătrați, fiind în prezent centrul comercial cu cea mai mare suprafață construită din România. Mall-ul dispune de un spațiu închiriabil de aproximativ 77.000 de metri pătrați, dispuși pe 4 niveluri, și găzduiește peste 200 de magazine, dar și o parcare cu o capacitate de 3.000 de locuri dispuse pe 6 niveluri, dintre care 1.000 sunt situate pe acoperiș. Centrul comercial propune un mix complet de branduri de renume național și internațional pentru toate nevoile și interesele, precum și diverse opțiuni de relaxare și petrecere a timpului liber: un food court de 10.000 mp cu o varietate restaurante, fast food-uri și cafenele pentru toate gusturile, o sală de fitness WorldClass, de 2.500 de metri pătrați, dotată cu o piscină semi-olimpică, un cinematograf Cinema City cu 14 săli ultra moderne și tehnologia 4Dx, un nou concept de spații de distracții cu casino, deschis non-stop, dar și un loc de joacă, adus de Gymboland, pentru copiii de toate vârstele.

Aici sunt prezente unele dintre cele mai mari reprezentanțe ale magazinelor de fashion, încălţăminte, îngrijire şi accesorii din țară, printre care H&M, Zara, Koton, Mango, Peek & Cloppenburg, New Yorker, Pull&Bear, C&A, LC Waikiki, Bershka, Sephora, Mayoral, Stradivarius, Orsay, adidas, Nike, Lee Cooper, Douglas, Nala, Secom, INCI, NEXT, Tommy Jeans, Musette, Monarch, Hervis, Stefanel, ECCO, Intersport, MAC, Benvenuti sau Aldo. Ofertei de food court li s-au adăugat in 2017 Taco Bell, McDonalds, Sbarro si Two by Trickshot, care include și o zonă de petrecere a timpului liber, cu billiard și bowling. Din 2018, oferta gastronomică a fost îmbogățită de restaurantul .calif. Tot la Mega Mall au fost inaugurate primele magazine Reserved Man, Pupa, Sport Vision, Buzz din România.