Trend alert: Campari Tonic!

Campari! Când spui Campari gândul te duce direct la sticla elegantă și la culoarea roșie, inconfundabilă, a acestei băuturi. Cu o istorie de peste 150 de ani, fiind distribuit în mai mult de 190 de țări, versatilul Campari este un aperitiv prin excelență și unul dintre cele mai cunoscute branduri din lume. Rețeta originală, un mix de ierburi și condimente cu arome unice, este folosită până în zilele noastre și este, bineînțeles, secretă, fiind cunoscută de doar trei persoane.

Emblematicul aperitiv Campari are reputația reinventării și reinterpretării gusturilor, astfel că recent a lansat cocktailul Campari Tonic.

Campari Tonic este cocktailul recomandat celor care își doresc să exploreze latura nonconformistă a Campari, fiind o băutură efervescentă, care surprinde esența Italiei. Cu o rețetă relativ simplă, fiind compus din Campari, apă tonică, multă gheață și o felie de lime, Campari Tonic se adresează atât bărbaților, cât și femeilor, fiind pretextul modern al reuniunilor cu prietenii.

Cocktailul Campari Tonic are un gust îndrăzneț, puternic, calibrat de o nota proaspătă și răcoritoare și reprezintă provocarea celor aflați în căutarea unor experiențe inedite. Este cocktailul destinat celor care au un stil de viață dinamic, care apreciază aventura simțurilor într-o lume extravagantă și care pot ține pasul cu moda ajungând să dicteze tendințele.

Aroma, gustul și culoarea specifică fac din Campari un simbol al pasiunii, un brand aflat într-o evoluție continuă. Fie că ne referim la unele dintre cele mai spectaculoase afișe publicitare, fie că luăm în considerare calendarul Campari, aflat la a 17-a ediție, Campari este sinonim cu moda, fiind definit de  stilul și rafinamentul  italian, ceea ce îl clasează ca un brand iconic.

Așa că, data viitoare când ieșiți în oraș, nu uitați să cereți Campari Tonic!

Încă un Campari Tonic, si prego!

Campari Tonic

Campari Tonic

Campari Tonic

Campari Tonic

Campari Tonic

Despre Campari
Campari este o băutură contemporana și carismatică. Rețeta secretă, păstrată intact încă de la debutul din 1860, din Novara, reprezintă baza unora dintre cele mai faimoase cocktailuri din lume. Campari este o băutură alcoolică obținută din infuzia de plante aromatice amare, ierburi și fructe în alcool și apă. Culoarea sa roșie, vibrantă, aroma intensă și savoarea inspirațională, face din Campari un simbol al intrigii și plăcerii, care se dezvăluie ca o experiență de băutura captivantă. Acestea sunt valorile care au făcut din Campari un brand faimos în jurul lumii, un simbol al excelenței și stilului Italian pasional.

Despre Gruppo Campari
Davide Campari-Milano SpA, împreună cu filialele sale (“Gruppo Campari”) este un jucător important în sectorul băuturilor la nivel mondial, cu vânzări în peste 190 de țări din întreaga lume, ocupând poziții de lider în Europa și America. Grupul a fost fondat în 1860 și astăzi este al șaselea cel mai mare jucător la nivel mondial în industria de băuturi spirtoase premium. Portofoliul grupului, cuprinde peste 50 de branduri de băuturi alcoolice, activitatea de bază, vinuri și băuturi răcoritoare, branduri de renume internațional precum: Aperol, Appleton, Campari, Cinzano, Skyy Vodka și Wild Turkey. Cu sediul în Sesto San Giovanni, Italia, Campari deține 15 fabrici și 4 crame de vin în întreaga lume și are propria rețea de distribuție în 16 țări. Grupul are peste 4.000 de angajați. Acțiunile societății-mamă, Davide Campari-Milano SpA (Reuters CPRI.MI – Bloomberg CPR IM), sunt listate la bursa de valori italiană din 2001.

Despre PPD
Prezentă pe piața din România din 2007 și parte a companiei Photos Photiades Distributors, PPD România este cel mai mare distribuitor de produse de alcool premium și super-premium de pe piaţa locală și partener al renumitului producător de băuturi spirtoase, Diageo, lider mondial pe segmentul de băuturi premium. Alături de Diageo și de alți parteneri strategici la nivel local, compania deține cel mai mare portofoliu de branduri premium și super-premium, renumite în întreaga lume, precum Aperol, Campari,  Johnnie Walker, J&B, Smirnoff, Baileys, șampania Lanson, precum și propriul brand de vodka, Tazovsky Vodka.
Photos Photiades Group (PPG), companie internațională fondată în urmă cu peste 70 de ani, are o activitate impresionantă în vânzări, marketing și distribuție de branduri alcoolice și non-alcoolice de renume mondial. PPG este prezentă în România, Grecia, Cipru, Croația și Slovenia.

Pentru mai multe informații, vizitați: www.ppd.com.ro