Turnul Eiffel LEGO® - Cel mai inalt set de pana acum!

Grupul LEGO a dezvăluit cea mai înaltă construcție de până acum – noul set LEGO® Turnul Eiffel.

Fiind unul dintre cele mai recognoscibile repere arhitecturale din lume, noul set LEGO îi va transpune pe fani în inima Parisului.

Noul set LEGO redă grandoarea și ahitectura emblematică a faimosului turn, atingând înălțimea de 149cm la asamblare, devenind astfel un simbol realizat din cărămizi.

Setul de 10.001 piese reproduce în mod autentic celebrul turn, inclusiv structura spectaculoasă, cele trei platforme de observație, detaliile de peisagistică, lifturile, biroul în partea de sus, turnul de emisie și drapelul din vârf, fiind totodată și un model perfect pentru a fi expus. De asemenea, setul poate fi împărțit în patru secțiuni, fiind astfel mai ușor de construit sau mutat.

„Am vrut să găsim echivalentul suprem LEGO al capodoperei de inginerie și arhitectură reprezentate de Turnul Eiffel. Am urmat principiile structurale ale turnului original în măsura permisă de Sistemul LEGO. În timpul construcției, fanii vor descoperi tehnici noi și interesante de construcție, care reproduc autentic caracteristicile arhitecturale ale turnului din cărămizi LEGO. Odată asamblat, vă puteți imagina senzația uluitoare de a sta în vârf și de a privi istoria bogată a orașului Paris. Este setul perfect pentru iubitorii de călătorii și arhitectură deopotrivă.”, a declarat Rok Žgalin Kobe, designer LEGO.

Turnul Eiffel a fost construit între 1887 și 1889 ca piesă centrală a Expoziției Universale din 1889. În ciuda criticilor inițiale cu privire la design, turnul a devenit un simbol cultural la nivel mondial și una dintre cele mai recunoscute structuri din lume.

Setul LEGO Eiffel Tower va fi disponibil începând cu 25 noiembrie 2022 în magazinele LEGO și pe LEGO.com/Eiffel, la prețul recomandat de 2999 RON.

DETALII DESPRE PRODUS: TURNUL EIFFEL LEGO® (SKU: 10307)
• Vârstă – 18+
• Dimensiunile modelului: 149cm înălțime, 57 cm lățime și 57 cm adâncime
• 10,001 de piese
• Preț: 2999 RON

Despre Grupul LEGO

Misiunea Grupului LEGO este de a inspira și dezvolta constructorii de mâine prin puterea jocului. Sistemul LEGO in Play, ce are la bază cărămizile LEGO, le permite copiilor și fanilor să construiască și să reconstruiască orice își pot imagina.

Grupul LEGO a fost fondat în Billund, Danemarca, în 1932 de Ole Kirk Kristiansen, numele fiind derivat din cele două cuvinte daneze LEg GOdt, care înseamnă „Joacă bine”. LEGO Group este în continuare o companie de familie, cu sediul în Billund. Cu toate acestea, produsele sale sunt acum vândute în peste 130 de țări din întreaga lume.

Pentru mai multe știri despre LEGO Group, informații despre performanța noastră financiară și responsabilitatea noastră, vă rugăm să vizitați www.LEGO.com/aboutus.