Un gratar facut atent este cel cu condiment!

Cea mai placuta activitate in aer liber, din primavara pana toamna, la sfarsit de saptamana sau in zilele libere cand sunt sarbatori legale, este iesirea la un gratar, cu familia sau prietenii.

Invitatia „Hai la un gratar!” este chiar irezistibila! De ce? Pentru ca, de fapt, nu este vorba doar despre mancare, ci mai mult despre relaxare si socializare. Despre momente petrecute alaturi de oameni dragi si despre buna dispozitie. La marginea unei paduri, pe malul unei ape, intr-un spatiu special amenajat sau chiar in propria gradina, in oricare dintre aceste locuri e la fel de bine. Totusi, sa recunoastem, iesirea la un gratar este si despre… ceva bun.

Sa fie oare cineva caruia sa nu-i placa?! Imposibil! Poate doar sa existe preferinte in ceea ce priveste tipul de carne, dar numai atat! Si-apoi nu exista niciun motiv pentru care sa refuzi o friptura la gratar, nici daca tii regim, nici daca esti la dieta.

Ghicesti ce face gratarul reusit, care este secretul? Ambientul si condimentul! De primul se ocupa mesenii, de al doilea are grija Vegeta. Asa ca si daca nu esti un maestru bucatar, tot ii vei uimi pe toti cei care se vor infrupta din bunatatile pe care le pregatesti.

Credeai ca sarea si piperul sunt suficiente pentru o friptura savuroasa? Nicidecum! Fiecare tip de carne este pus in valoare de o anumita combinatie de condimente, in proportii echilibrate. Carnea de pui, de exemplu, are nevoie de un amestec de curcuma, chimen, coriandru, scortisoara, chilli, usturoi si sare de mare. Pe scurt, de condimentul Vegeta Natur pentru pui auriu. Si indiferent ce carne preferi, fie ca este vorba despre ceafa sau cotlet de porc, peste, sau carne de miel, pentru toate exista cate un condiment Vegeta Natur numai bun pentru un barbeque ca la carte!

Vegeta Natur condimente pentru carne la gratar este un amestec de condimente naturale, fara aditivi si coloranti alimentari sau conservanti potrivit pentru fiecare tip de carne. Chiar si pentru legume, daca mai este loc si pentru ele pe gratar.

Si daca tii cu tot dinadinsul sa fii regele neincoronat al gratarului, poti trece si la alt nivel: sa marinezi carnea inainte de-a o frige. Cu condimentele lichide pentu marinare Vegeta, picant, cu usturoi, cu bere sau universal, fripturile raman fragede, suculente si aromate. Cum ziceam: ca la carte!