Un nou magazin Calvin Klein Jeans in Baneasa Shopping City

Reteaua Sarkk din Romania continua sa se dezvolte odata cu deschiderea noului magazin Calvin Klein Jeans din Baneasa Shopping City.

Magazinul Calvin Klein Jeans este situat la parterul mall-ului Baneasa Shopping City si propune clientilor o gama extinsa de articole. Fanii brand-ului sunt provocati sa exploreze stilul atemporal dar modern, clasic dar incitant si sa isi creeze un outfit unic pentru orice moment al zilei.

Noul spatiu de 190 metri patrati, dedicat brand-ului care de peste 50 de ani incita cu o estetica seducatoare, capteaza atentia vizitatorilor printr-o gama larga de produse dedicate atat femeilor cat si barbatilor din colectiile Calvin Klein Jeans, Calvin Klein Underwear si Calvin Klein accesorii. Conceptul de design specific cu finisaje din beton comunica estetica moderna si minimalista a brand-ului prin detalii de culoare si materiale premium astfel incat sa ofere clientilor o experienta extraordinara. Clientii care imbratiseaza un stil vestimentar senzual si minimalist vor descoperi aici cele mai recente colectii Calvin Klein.

Mult asteptatul magazin Calvin Klein Jeans din mall-ul Baneasa Shopping City este cel de-al 9-lea magazin din Romania al brand-ului si ofera vizitatorilor o experienta deosebita, devenind astfel noua destinatie suprema de shopping.

###
Despre SARKK
SARKK a fost fondata in 1998 cu scopul de a fi distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord si Moldova.

De la 1 iulie 2019, compania a fost numita si distribuitor exclusiv pentru CALVIN KLEIN in Grecia, Romania, Cipru, Bulgaria, Albania si Macedonia de Nord.

Extinderea companiei se bazeaza pe o abordare omnichannel si produsele ambelor brand-uri sunt disponibile in magazine fizice, prin parteneriate Shop In Shop, magazine Outlet, o larga retea de clienti angro, precum si pe tommy.com

Vizand mereu o dezvoltare organica si durabila, condusa de valorile CSR, SARKK, cu pasi stabili si increzatori, este una dintre cele mai sanatoase corporatii din industrie si se extinde captivand chiar si pe cei mai exigenti consumatori.

Despre Calvin Klein, Inc.
CALVIN KLEIN este un brand de lifestyle cu idealuri indraznete, progresive si o estetica seducatoare, recunoscut la nivel mondial. Abordarea moderna si minimalista a design-ului, imaginile incitante si conexiunea autentica cu mediul cultural rezoneaza cu clientii brand-ului de peste 50 de ani.

Fondata in anul 1968 de catre Calvin Klein si partenerul sau de afaceri, Barry Schwartz, compania si-a construit reputatia ca lider in industria de moda americana prin liniile distincte ale brand-ului si o gama de produse licentiate. Vanzarile retail la nivel global ale produselor Calvin Klein au depasit 9 miliarde de dolari in 2019 si au fost distribuite in peste 110 de tari. Calvin Klein are peste 11.500 de asociati la nivel global.