Un week-end dedicat tarotului

Pe 10 si 11 Septembrie 2022 te invitam sa pornesti intr-o calatorie alaturi de Isabelle Nadolny.

Ce au in comun Istoria Tarotului, Cartomantia Istorica, Tarotul si Povestile, dar si povestea Lunii, una dintre cele mai importante Arcane?

Pe 10 si 11 Septembrie, Isabelle Nadolny, povestitoare, actrita, istoric si tarolog, te invita sa iei parte la o calatorie minunata in care vom incerca, impreuna, sa gasim raspunsurile.

Timp de doua zile vei afla care sunt secretele din spatele cartilor. Cum au aparut ele si cum ne influenteaza in viata de zi cu zi. Care este rolul lunii si de ce este o arcana atat de importanta.

Pe 10 si 11 Septembrie 2022, in sala Grigorescu, Grand Hotel Continental, Calea Victoriei 56, Bucuresti, nu vei afla raspunsurile la toate aceste intrebari. Dar alaturi de Isabelle, vei afla, cu pasi mici, care sunt cele mai vechi carti de tarot din istorie, ce iconografie le-a inspirat sau care este rolul lor in istoria jocului si a divinatiei.

Alege dintre patru evenimente separate:

Cursul „Istoria Tarotului”

Cursul „Tarot si Povesti”

Atelier „Tiraje Istorice”

Spectacolul „Povestile Arcanelor: Luna” reimagine.ro/curs/spectacol-tarot

Inscrierile se fac la: mihaela@pandorrastyle.ro si sunt conditionate de semnarea contractului si achitarea integrala a taxei. Inscrierile vor fi luate in calcul in ordinea confirmarii de plata a stagiului.

Data limita de inscriere este 25 August 2022, conditionata de achitarea integrala a taxei in acelasi termen. Daca doriti sa participati la toate evenimentele organizate alaturi de Isabelle Nadolny in perioada 10 – 11 Septembrie 2022, va punem la dispozitie doua pachete speciale:

Pachet Tarot 2 in 1 – Cursul „Istoria Tarotului” si Cursul „Tarot si Povesti”. Costul pachetului este de 480 RON de persoana si se va realiza prin virament bancar.

Pachet Tarot All Inclusive – Cursul „Istoria Tarotului”, Cursul „Tarot si Povesti”, Atelier „Tiraje Istorice”, Spectacolul ”Povestile Arcanelor: Luna”. Costul pachetului este de 850 RON de persoana si se va realiza prin virament bancar. Numar maxim pachete disponibile – 15

Ne vedem pe 10 si 11 Septembrie?