Ursus Breweries lanseaza un nou sortiment de bere, Peroni Nastro Azzurro Stile Capri

Noua bere lejeră Peroni Nastro Azzurro Stile Capri, inspirată de soarele din insula Capri, completează portofoliul iconic Peroni Nastro Azzurro.

• Începând cu luna aprilie 2023, Peroni Nastro Azzurro Stile Capri va fi lansat în Italia, România, Regatul Unit al Marii Britanii, Ungaria și Irlanda
• Noua bere blondă are un gust răcoritor, de vară, evocând senzația unei vacanțe pe o plajă italiană
• Peroni Nastro Azzurro Stile Capri va fi produs la Roma și Bari

Asahi Europe & International, custodele Peroni Nastro Azzurro, anunță lansarea Peroni Nastro Azzurro Stile Capri – o bere lejeră, care are o concentrație mai mică de alcool (4,2%) și care păstrează calitatea îndrăgitei Peroni Nastro Azzurro.

Cu un echilibru fin între note de lămâie și frunze de măslin, un gust mai puțin amărui, acest sortiment recreează aroma unei vacanțe pe o plajă din Italia, oriunde ar fi savurată.

Stile Capri le va oferi consumatorilor adevărata experiență italiană cu care au fost obișnuiți de Peroni Nastro Azzurro, reflectată și prin designul său premium.

Cristina Nițu-Mic, Senior Brand Manager Peroni Nastro Azzurro, a precizat: „Ne dorim să oferim noi experiențe cu fiecare lansare, iar noul sortiment Peroni Nastro Azzurro Stile Capri va aduce mai aproape de consumatori experiența lejeră și plăcută a unei vacanțe petrecute în Italia, oriunde aceștia s-ar afla. Noua bere are un ambalaj inovator și un gust excepțional, care respectă standardele înalte cu care sunt obișnuiți consumatorii noștri.”

Claudio Costa, Head Brewer la Birra Peroni, a adăugat: „Alături de o echipă de maeștri berari, am reușit să creăm o bere lejeră, foarte răcoritoare, cu o aromă inconfundabilă și cu o notă de stil italian. Conține note proaspete de lămâi îmbăiate în soare și frunze de măslin, este ușor aromată și oferă o experiență unică, asemănătoare brizei mării de pe coasta emblematică a Italiei. Recomandăm servirea Peroni Nastro Azzurro Stile Capri rece, într-un pahar înalt, la soare, dar chiar și servită direct din sticlă va aduce puțin din aroma Italiei oriunde este nevoie de puțin soare.”

Noul produs a fost adăugat în portofoliu după lansarea din 2022 a Peroni Nastro Azzurro 0,0% alcool, alternativa fără alcool pentru cei care doresc să se bucure de gustul italian. Acest sortiment a fost lansat în 28 de țări la nivel mondial și se înscrie în angajamentul grupului Asahi Europe & International, din care face parte Ursus Breweries, ca produsele fără alcool să reprezinte 20% din portofoliul său până în 2030.

Peroni Nastro Azzurro Stile Capri va fi lansat oficial în Italia, România, Marea Britanie, Ungaria și Irlanda începând din aprilie 2023. Sortimentul va fi disponibil în oferta marilor retaileri, iar promovarea sa va fi susținută printr-o campanie globală de marketing în următorii trei ani.

În următorul an, sortimentul va fi disponibil și în alte regiuni geografice din Asia-Pacific și Europa.

Despre Peroni Nastro Azzurro
Produs în Italia după rețeta originală din 1963, Peroni Nastro Azzurro exemplifică tradițiile măiestriei, pasiunii și flerului italian. Născută la Roma, în 1963, Birra Peroni a fabricat ceea ce avea să devină cel mai mare și mai faimos produs de export: Peroni Nastro Azzurro. Marca de bere italiană premium numărul 1 la nivel global, Peroni Nastro Azzurro, este preparată cu blândețe pentru un gust efervescent, răcoritor și proaspăt, plin de viață.

Despre Asahi Europe & International
Asahi Europe & International este sucursala internațională a Asahi Group Holdings, o companie globală de băuturi și produse alimentare listată la Bursa de Valori din Tokyo, Japonia. Este rezultatul mai multor ani de achiziții care au permis Asahi Group Holdings, un producător tradițional japonez de bere, whiskey și o gamă largă de produse alimentare, să-și stabilească și să-și consolideze afacerea în Europa și la nivel global. Din 2020, operațiunile sunt coordonate de Asahi Europe & International, cu sediul central în Praga, Republica Cehă. Bazându-se pe secole de istorie de fabricare a berii în Europa, afacerea gestionează 19 facilități de producție în 8 țări din Europa și este custodele unora dintre cele mai bune beri din lume, incluzând Asahi Super Dry, Pilsner Urquell, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch și Kozel. În cadrul Grupului Asahi, misiunea Asahi Europe & International este, de asemenea, să dezvolte și să administreze toate piețele de export la nivel global, în afara Japoniei și a Oceaniei. Prezentă în 90 de piețe și având peste 10.000 de colegi pasionați, compania este bine poziționată pentru a-i inspira pe oamenii din întreaga lume să se bucure de produse de calitate.

Despre Ursus Breweries
Ursus Breweries este cel mai mare producător de bere din România. Mărcile din portofoliul Ursus Breweries sunt: URSUS, Timișoreana, Ciucaș, Peroni Nastro Azzurro, Kozel, Azuga, Pilsner Urquell, Asahi Super Dry. În prezent, Ursus Breweries deține 3 fabrici de bere: în Brașov, Buzău și Timișoara și o mini-facilitate de producție în Cluj-Napoca. Ursus Breweries face parte din Asahi Europe & International. Pentru mai multe informații despre companie și programele sale, vă rugăm să vizitați: www.ursus-breweries.ro și www.desprealcool.ro.