V for VINTAGE #17 face istorie la Grand Hotel du Boulevard

În weekendul 12 și 13 noiembrie, Grand Hotel du Boulevard a găzduit V for Vintage, cel mai mare târg de design contemporan și cultură vintage.

Design vestimentar | Accesorii și Bijuterie de autor | Design de obiect | Vintage autentic

Peste 5000 de vizitatori s-au bucurat de mixul armonios de minți creative și colecționari de frumos: peste 100 de standuri cu accesorii și bijuterie de autor, colecții vestimentare toamnă/iarnă ale designerilor români, invitați speciali și vintage autentic.

Mihaela Gherlan și Oana Lupaș sunt câștigătorii premiilor Beau Monde și Marie Claire la V for Vintage #17.
#vforvintage #vfordiversity

Studenții au pregătit colecții dedicate și instalații în zona tinerelor talente, secțiune pe care o dezvoltăm împreună cu UNArte București, UAD Cluj și Facultatea de Artă și Design din Timișoara. Colaborarea susține studenții și le oferă o viziune realistă, practică, privind piața de design și un feedback imediat din partea publicului.

Ediția cu numărul #17 a târgului este un manifest adus diversității în creativitate: Creativitatea nu ține cont de gen, religie, etnie, orientare sexuală, varstă, statut social sau naționalitate.

Susținut de: Banca Transilvania și wizzair.com
Auzit la: RADIO GUERRILLA
Povestit pe: Beau Monde, Marie Claire Romania și Şapte Seri
În colaborare cu UNArte Fashion Design, Universitatea de Artă şi Design din Cluj-Napoca / UAD, Facultatea de Arte si Design Timisoara
Caligrafiat de Livrez Dragoste- Atelierul de scrisori
Food & Drinks: M60, Strongbow

Recomandat de: Cosmopolitan, Igloo, The Institute, World Class Romania,Life.ro , Visuell, FEEDER.ro, Eva.ro, IQads, Urban.ro, Televiziunea online Senso TV, Business Woman, Revista Atelierul , anyplace.ro online magazine, Diploma, Romanian Design Week, Kudika.ro, Garbo.ro, Orasul Meu, andreearaicu.ro, Metropotam, Petocuri.ro – Cea mai selecta comunitate de femei, Tonica TV, MuJeR.ro, InOras.ro, Kfetele.ro, IQool, readmymind Blog, Orasul Vorbeste, Fashion8.ro, Mihaela Gurau, Bestevent, umblat.ro, Bucharest style, InStilulMeu.ro, Bucharest City App

#vforvintage #vfordiversity