Valentine's Day 2020. Arata-i ca o cunosti: Celebreaza imperfectiunile perfecte ale iubirii voastre

Indiferent dacă vrei să ai o abordare subtilă a cadoului, cu o pereche de cercei clasici în formă de inimă sau îți dorești să o impresionezi cu adevărat cu trandafiri și inele, avem piesele perfecte care vor face această sărbătoare a dragostei, Valentine’s Day, de neuitat.

Inimi, zirconiu cubic și metale strălucitoare alcătuiesc o combinație romantică și nu se compară nimic cu exprimarea afecțiunii cu ajutorul bijuteriilor strălucitoare.

Cadourile romantice nu trebuie să fie plictisitoare. „Inimile sunt o parte esențială din ADN-ul Pandora și un element vizual pe care întotdeauna l-am folosit cu plăcere”, declară Directorii de Creație, Francenzo Terzo și A. Fillippo Ficarelli. Arătând că dragostea îmbracă numeroase forme și nu este întotdeauna fără defecte, noile modele de inimi Pandora sunt perfect imperfecte. O piesă subestimată care transmite foarte multe despre ceea ce simți, pandantivele tematice create special pentru colecția Valentine’s Day sunt la fel de romantice precum arată.

Canalizează romantismul autentic al inimilor clasice și aprinde scânteia iubirii voastre cu ajutorul talismanelor clips pentru brățările Pandora Reflexions. În formă de inimi romantice, acestea sunt disponibile în argint 925 sau roz pudrat Pandora Rose, lustruite pe o parte, cu pietre adăugate sau lucrate în relief, iar logo-ul Pandora este inscripționat pe cealaltă parte. Persoana specială din viața ta se va uita la bijuterie și imediat se va gândi la tine, cel care i-ai oferit-o. De la stilurile emblematice de zi cu zi până la cele potrivite pentru întâlnirile romantice de seară, le avem pe toate pregătite pentru tine – și pentru ea.

Culorile care spun totul despre ea
Culorile evocă stări de spirit și emoții, făcându-ne să ne simțim calmi sau energizați, jucăuși sau gânditori. Valorificați efectele pozitive ale culorilor în acest sezon cu ajutorul colecției noastre de inele Pandora My True Colors. Împrumutând design-ul cu mărgele al modelelor clasice din colecția Puritate Pandora, piesele sunt atemporale, dar moderne și aduc culoarea în prim plan. Fiecare piatră colorată deține semnificații diferite; un simbol al identității personale sau o reprezentare a ceva sau a cineva pe care îl iubești.

#PandoraValentines

Pandora Colectia Valentine's

 

Pandora Colectia Valentine's

 

Pandora Colectia Valentine's

 

Pandora Colectia Valentine's

 

Pandora Colectia Valentine's

 

Pandora Colectia Valentine's

 

Pandora Colectia Valentine's

DESPRE PANDORA
Pandora creează, fabrică şi comercializează bijuterii moderne, realizate din materiale veritabile, la prețuri accesibile. Bijuteriile Pandora sunt distribuite în peste 100 de ţări, de pe şase continente, prin aproximativ 7,500 de puncte de vânzare, incluzând peste 2,700 de magazine-concept.

Fondată în 1982 şi având sediul în Copenhaga, Danemarca, Pandora are peste 26,000 de angajaţi în Pandora este listată public la bursa NASDAQ din Copenhaga. În 2018, veniturile totale ale PANDORA au fost de aproximativ 3,1 miliarde de euro.