VEGETA stie secretele: borsul si condimentele

Dacă nu primăvara, atunci când?! Și dacă nu cu borș, atunci cu ce?!

Despre ciorbe este vorba, desigur! Piețele sunt pline de verdețuri proaspete, de legume-trufandale, așa că… ce mai aștepți?!

Se spune că oricât de nepricepută ar fi o persoană, nu are cum să nu-i iasă ciorba. Pentru că prepararea ei nu este ceva complicat. Și dacă pe lângă legume și verdețuri adaugi și VEGETA Borș original, cu legume (ceapă deshidratată, morcov deshidratat, țelină și praz deshidratat, frunze de pătrunjel și leuștean),  cu verdețuri sau cu smântână, ciorba n-are cum să nu fie bună! Va trebui să adaugi doar o lingură (10 g) de borș VEGETA la fiecare litru de ciorbă, spre sfârșitul preparării, să amesteci, și magia e gata! E timpul pentru o ciorbă de salată, de lobodă, de ștevie sau chiar de urzici. Ce zici?

Bine, bine, o să zici, dar e vremea bună și pentru un grătar! Ai dreptate, iar! Vin Sărbătorile Pascale și cel mai probabil pregătești o ieșire la iarbă verde, cu familia sau prietenii. Surprinde-i de data aceasta cu un grătar delicios, aromat, căruia nimeni până acum nu i-a rezistat. Cum așa? Păi, da! Cine a folosit condimentele VEGETA la prepararea și marinarea cărnii pentru a fi pusă pe grătar sau pe disc, a ridicat friptura la nivel de artă! Pentru că nu numai calitatea cărnii, intensitatea focului, timpul de preparare și îndemânarea grataragiului sunt totul. Contează mult și condimentele folosite.

De exemplu, VEGETA Natur Piper negru măcinat cu siguranță îmbunătățește gustul și aroma cărnii pentru că este un piper aromat, cu gust intens. Apoi, la marinare, ai nevoie tot de condimente de calitate dacă vrei să obții o friptură cu gust desăvârșit. Trebuie doar să ții cont de preferințele fiecărui invitat: care mănâncă dulce, care mai sărat, care mai picant… Avem însă pentru toți variante „câștigătoare”: VEGETA Natur Boia de ardei dulce, VEGETA Natur Boia de ardei iuteVEGETA Natur Boia afumată dulce.

Crede-ne pe cuvânt, când vrei să faci impresie, reușești folosind boia. O dată prin gust și o dată prin culoare, pentru că boiaua dă preparatelor o frumoasă culoare roșie, specifică. Și ca să știi pe viitor, boiaua (un antioxidant puternic) merge de minune și în mâncărurile cu carne, și în tocănițele din legume. Chiar și pe pește!

Despre boiaua iute, cea care va încinge simțurile mesenilor, ține minte că este ingredientul obligatoriu în gulaș și papricaș, asta în caz că, în loc de grătar, ai de gând să gătești în aer liber, la ceaun.

Și în sfârșit, de multă lume preferată, boiaua dulce afumată. Afumată cu fum natural! Fără arome adăugate! O poți folosi la marinarea cărnii, indiferent de metoda prin care o vei prepara ulterior, la grătar sau prin prăjire. Ce gust îi va da, chiar o să te mire! Și o să vrei să mănânci, de fiecare dată, doar friptură cu VEGETA Boia dulce afumată!