Veranda Mall sarbatoreste 7 ani de existenta cu 7 zile de evenimente gratuite pentru copii si adulti

Anul 2023 marchează 7 ani de când Veranda Mall a numit cartierul Obor „acasă”, ocazie pe care o sărbătorește, așa cum ne-a obișnuit: cu o săptămână plină de evenimente gratuite atât pentru copii, cât și pentru adulți.

În perioada 23-29 octombrie, timp de 7 zile consecutive, centrul comercial devine punctul de întâlnire al oborenilor, dedicându-le un program divers, ce include spectacole de teatru, dans, magie, acrobații și ventrilocie, toate alături de artiști îndrăgiți care vor asigura distracția și voia bună pentru spectatorii de toate vârstele.

Evenimentele au loc în fiecare seară de luni până duminică în zona de evenimente de la Nivel 1, iar intrarea este liberă, fără înscriere prealabilă. Astfel, vizitatorii din mall se pot alătura oricând pentru a petrece o seară deosebită alături de cei dragi și de comunitatea de care aparțin.

Iată toate evenimentele gratuite la care oborenii pot participa cu ocazia aniversării a 7 ani de Veranda Mall:

Pe 27 octombrie se împlinesc 7 ani de când Veranda Mall există ca acasă în Obor. Cu ocazia acestei aniversări, mallul a organizat 7 zile de activități și spectacole atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.

Luni, 23 octombrie, ora 18:30
● Spectacolul „Cine a furat-o pe Ileana Cosânzeana?”.

Marți, 24 octombrie, ora 18:30
● Spectacol de jonglerii și monociclu.

Miercuri, 25 octombrie, ora 18:30
● Spectacol de dans „Poveste în doi”.

Joi, 26 octombrie, începând cu ora 16:00
● Show de arte marțiale,
● Bubble Show cu Dodo,
● Spectacole de pantomimă.

Vineri, 27 octombrie, începând cu ora 16:00
● Distracție cu mascotele Minnie și Mickey Mouse,
● Spectacole de ventrilocie,
● Piesă de teatru interactiv,
● Show Transformers.
● Cocktail bar pentru adulți între orele 16:00 și 20:00.

Sâmbătă, 28 octombrie, începând cu ora 11:00
● Spectacol de magie, urmat de un atelier de magie. Pentru atelierul de magie, participarea se face pe bază de înscriere.

Duminică, 29 octombrie, ora 11:00
● Atelier de creație. Pentru acesta participarea se face pe bază de înscriere.

Dacă ești în căutare de opțiuni de a-ți petrece timpul liber zilele acestea, Veranda Mall te invită să sărbătoriți împreună 7 ani de existență cu reprezentații inedite ale unor artiști îndrăgiți de bucureșteni. Consultă pagina de evenimente Veranda Mall pentru și mai multe detalii.