Vintage sau modern? Modele de lustre led living potrivite pentru estetica incaperii tale

Renovarea unei locuințe înseamnă noi schimbări în ceea ce privește estetica fiecărei camere. În funcție de tipul de estetică ales, sistemul de iluminat trebuie să intre în perfectă armonie cu setul de mobilier, dar și cu obiectele decorative pentru ca renovarea să fie completă.

Pe lângă estetică, corpurile de iluminat alese trebuie să îndeplinească și alte câteva funcții, astfel încât să fie avantajoase și pe plan economic. Un set de lustre led living reprezintă întru totul soluția care să îți satisfacă nevoile pe toate planurile propuse înaintea demarării reorganizării locuinței.

Există diverse modele de lustre LED living pe care le-ai putea încerca, fie că dorești să îți transformi livingul într-o cameră în stil vintage, atractivă sau într-o sufragerie modernă, în care designul tehnologic primează.

Acest articol este menit să te îndrume către cea mai bună soluție pentru tine. Electric14 este expert în lustre și alte sisteme de iluminat pe bază de led, datorită anilor de experiență în comercializarea becurilor pe bază de led de calitate superioară.

Lustre led living – avantajele LED-ului

 

Lustre led living

Deoarece vechile sisteme de iluminat nu aveau o performanță ridicată la nivelul așteptărilor oamenilor, acestea au fost înlocuite cu becurile din LED. Utilizarea unei game de lustre LED în detrimentul unor corpuri luminoase tradiționale reprezintă o evoluție care vine la pachet cu diverse avantaje.

În primul rând pe plan economic, deoarece LED-ul transformă energia în lumina și nu în căldură, așa cum o fac becurile incandescente, acestea nu sunt expuse riscului de ardere. Lustrele pe bază de LED rezistă mai mult în timp și nu trebuie să le schimbi periodic, așa cum se întâmplă cu alte tipuri de becuri.

Totodată, o lustra LED consumă mai puțin curent decât o fac becurile normale, unele din ele funcționând chiar pe bază de baterii. Instalarea unei lustre LED living e mult mai avantajoasă financiar, decât instalarea unor becuri normale.

Dacă optezi pentru o lustra LED living, faci un bine comunității și mediului înconjurător. LED-ul este un material sustenabil, care nu poluează la fel de mult pe cât o fac becurile fluorescente. În același timp, lustra LED nu va emite niciodată substanțe toxice care să îți afecteze organismul.

Cum poți construi o estetică vintage folosind lustre led living

 

Lustre led living

În cazul în care ai optat pentru una din esteticile vintage, atunci o lustra LED este perfectă pentru tine. Fie că vorbim despre un stil din anii ’70, ’80 sau ’90, o lustra LED candelabru se potrivește foarte bine, mai ales dacă ai ales să incluzi mobilă din lemn de culoare închisă și obiecte decorative din porțelan, într-un design rustic.

Lustra LED pendul, decorată cu funie este un corp de iluminat care se potrivește foarte bine cu stilul retro, care utilizează o paletă de culoare deschisă, de obicei în nuanțe crem sau beige. Acest tip de bec pe bază de LED se poate integra foarte bine, deoarece se montează suspendat, acesta fiind un artificiu stilistic caracteristic stilului retro.

Sufrageria modernă – sfaturi de integrare a lustrei pe bază de LED

Dacă livingul tău însumează foarte multă tehnologie, atunci ai nevoie de o lustra LED care să se integreze foarte bine în estetica ultra modernă. Pentru că lemnul nu este caracteristic stilului modern, o lustra LED cu suport din lemn nu este potrivită pentru o astfel de estetică.

În schimb, lustrele din LED mici, cum ar fi pendulele decorative de tavan sau cele cu lumina puternică, în stil non-conformist sunt ideale pentru ca sufrageria ta să capete un design avangardist. Totodată, poți integra și niște veioze, tot din LED, care să se asorteze foarte bine cu lustrele alese, totul pentru ca aparatura tehnologică de ultimă generație să fie pusă în lumină.

Lustre LED living – importanța intensității și culorii luminii

Lustrele se diferențiază între ele și prin intensitatea și culoare. O lumina cu putere mare va străluci mai bine într-un living modern, decât într-unul tradițional, ceea ce înseamnă că trebuie să te îndrepți către lustre LED care au între 100w și 160w pentru a fi sigur că sufrageria ta modernă va avea cantitatea de lumina necesară.

În spațiul vintage, o lumina mai puțin intensă intră în perfectă armonie cu mobila veche. Doar așa poți reda atmosfera autentică, luând în considerare faptul că în vremurile trecute, oamenii se foloseau de mijloace de lumina cu intensitate mică, cum ar fi becurile incandescente, pentru a petrece timp într-un living vintage.

Culoarea luminii este și ea importantă, deoarece intră în conflict vizual cu estetica livingului. Pentru un living vintage ar trebui să optezi pentru o lustra LED de culoare caldă, cum ar fi roșu sau portocaliu, care mimează lumina naturală și care pune accent pe relaxare.

O lustra LED cu lumină rece, în nuanță alba sau argintie, este potrivită pentru sufrageria modernă, deoarece încurajează mișcarea și exercițiile. Alb este o culoare rece care oferă o doză de energie și combat din efectele dăunătoare ale luminii albastre. Culoarea alba redă si un efect de strălucire și o lustra LED cu lumina alba poate face sufrageria să arate mai aerisită și mai curată.

Oferte de lustre LED living de calitate superioară

Site-ul nostru îți pune la dispoziție diverse modele de lustre pe bază de LED, cu capacitate de consum de la 18W la 160W. Dacă ești în căutarea unui corp de iluminat cu bec pe baza de LED, atunci poți comanda cu încredere de pe site-ul nostru, deoarece punem accent pe raportul calitate-preț.

Gama noastră de produse pe baza de LED este diversificată. Modelele de lustra LED au forme diferite și putere de emitere mare, care îți vor satisface cu siguranță nevoile vizuale, indiferent de estetică. O lustra LED living reprezintă cel mai bun accesoriu pentru orice tip de locuință.

AdSem.ro – Agentie Google Ads, Facebook Ads, Social Media, Content Marketing, optimizare SEO

 

Bookzone - Carti Online Resigilate