Vremuri noi pentru branduri cu traditie

De-a lungul timpului femeile au luptat pentru libertatea de expresie si pentru dreptul de a-si etala frumusetea fara a fi judecate de societate. Astazi femeile se bucura nu doar de libertatea de a se exprima dupa cum simt, ci sunt si admirate în functie de acest aspect.

Printre aliatii de încredere care au sprijinit mereu frumusetea si moda se afla Adesgo – cel mai cunoscut producator roman de dresuri si lenjerie intima. Inca din perioada micului Paris, Bucurestiul anilor 20, Adesgo completa tinutele doamnelor si domnisoarelor cu o gama eleganta de dresuri de cea mai buna calitate. Astazi – cu un portofoliu completat de sute de articole de lenjerie intima, Adesgo continua sa se adapteze celor mai variate cerinte si trenduri.

Yaron Mund – directorul general al Adesgo declara „Trebuie sa inovam permanent pentru ca brandul Diamond by Adesgo sa ramana în topul preferintelor feminine. Moda este schimbatoare, stilul si eleganta însa au aceeasi definitie. Standardele femeilor din Romania (si nu numai) sunt într-o continua evolutie. Femeile vor sa inspire eleganta si putere, dar si frumusete si delicatete. Dresurile de calitate, rezistente, care se adapteaza oricarui sezon sau tinuta sunt mai mult decat un fashion-statement – ele sunt un accesoriu de nelipsit din orice sifonier. Asadar, pentru a putea tine pasul cu gusturile din ce în ce mai complexe ale femeilor, specialistii nostri au nevoie de mai mult decat tehnologie de ultima generatie si capacitate de producţie şi livrare imediata.. Tocmai de aceea, pentru a face şi mai accesibile produsele noastre, am început sa vindem şi online, prin intermediul unor parteneri.”

Pasiunea este ingredientul principal atunci cand vorbim despre un brand care scrie istorie, iar dresurile Diamond By Adesgo o poarta în fiecare DEN. Acum cel mai îndragit brand romanesc de dresuri si lenjerie intima poate ajunge la tine în doar cateva click-uri. Poti sa-ti pui în evidenta stilul personal, poti sa-ti dai frau liber personalitatii sau poti sa fii mereu aparitia memorabila din mintea celorlalti – picioarele tale vor arata întotdeauna impecabil atunci cand porti dresurile Diamond by Adesgo. Fii mandra ca porti un brand cu traditie în Romania si îndrazneste sa te exprimi mereu asa cum eşti, invincibila!

Adesgo online