Ziua nationala a Femeilor #PeToc - o editie la inaltime

2018 este al patrulea an consecutiv când FashionUP sărbătorește femeia #PeToc printr-un eveniment dedicat.

Această declarație de feminitate a fost conturată vinerea trecută în jurul ideii de women empowering women.

Pe 14 septembrie, invitații din rândul presei, bloggerilor și iubitorilor de modă au putut vedea expoziția realizată împreună cu tinerele fotografe Raluca-Ioana Chipriade, Costina Purice, Oana Parache, Cosmina Conțu și Alexandra Bușcu. Imaginile au ilustrat femeia în viziunea fiecăreia: eclectică, independentă, visătoare.

Alături de fotografiile cu focus pe tocurile seducătoare, modele spectaculoase de pantofi din colecția de toamnă au fost prezentate într-o mini galerie fashion, pentru mai multă inspirație în noul sezon.

« Proiectul #PeToc a început ca o sărbătorire a feminității, dar pe măsură ce am continuat cu edițiile din fiecare an ne-am dat seama că tocurile sunt mult mai mult decât atât. Indiferent de dimensiunea sau forma lor, tocurile au puterea să dea femeilor încrederea și curajul de a face lucruri extraordinare», spune Mira Anghelescu, directorul de operațiuni FashionUP.

Evenimentul a avut loc la SwitchLab, cu sprijinul Douglas, Strongbow, Touching Art Cocktail, Cointreau, Books Express, Tartelicious și The Flower Society.

În această perioadă, peste 3.500 de modele de încălțăminte cu toc de pe www.fashionup.ro au reduceri speciale și o serie de fashion bloggeri oferă cadouri cu stil celor care adoră pantofii.

Foto: Raluca Chipriade

DESPRE FASHIONUP
În cei 9 ani de comerț online, FashionUP s-a diferențiat prin oferta extrem de variată pe zona de lifestyle pentru întreaga familie, de la îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii, până la produse de îngrijire personală și obiecte de home&deco. Astăzi, magazinul comercializează peste 1.000 de branduri naționale și internaționale, cu zeci de mii de produse de calitate superioară, și urmărește mereu să ofere cele mai mici prețuri din piață.

FashionUP aduce în exclusivitate brandurile La Redoute și Heine, dar și mărci populare precum Guess, Love Moschino, Calvin Klein, Versace Jeans, Nike, Adidas, Pepe Jeans, New Balance, Desigual, Le Coq Sportif, Bensimon, Top Secret, Vans, Lacoste, Esprit, Triumph, Clinique, Bioderma și multe altele. Gama de produse a marketplace-ului se îmbogățește zilnic, cu item-uri noi.

În plus, magazinul oferă livrare gratuită pentru orice comandă, un serviciu dedicat de customer care și programul de loializare CashUp, prin care clienții primesc bani înapoi la fiecare comandă. Clienții FashionUP pot plăti sigur și rapid online, prin ramburs, dar și prin mai multe rate, prin unul dintre partenerii bancari.  

FashionUP este prezent în România, Bulgaria, Ungaria și Italia.