20 de ani de Starbucks Pumpkin Spice Latte

A venit momentul mult aşteptat! Băutura faimoasă Pumpkin Spice Latte este din nou în cafenelele Starbucks, marcând venirea toamnei. De la introducerea sa în 2003, de-a lungul celor 20 de ani, băutura emblematică a avut o influență asupra industriei cafelei şi a culturii pop.

Începând cu 5 septembrie 2023, meniul de toamnă Starbucks a revenit, iar clienții pot sărbători cea de-a 20-a aniversare cu prima băutură Pumpkin Spice Latte. Preferatul fanilor s-a întors, alături de celelalte variante din gama de băuturi Pumpkin Spice: Pumpkin Spice Frappuccino®, Iced Pumpkin Cream Latte, Pumpkin Cream Cold Brew.

Pumpkin Spice Latte este o combinaţie de Starbucks® Espresso Roast, sos cu aromă de dovleac şi lapte cald, cu frișcă și condimente – scorțișoară, nucșoară și cuișoare. În plus, băutura ta Pumpkin Spice Latte poate fi personalizată cu alternativele vegetale pentru lapte: soia, ovăz, migdale sau cocos.

A doua băutură care creşte în preferinţe, Pumpkin Cream Cold Brew, revine în acest an, dezvoltat cu Starbucks® Cold Brew, combinând apa rece cu cafea măcinată, infuzată timp de 20 de ore, pentru a crea o cafea fină, cu aromă bogată. Cold Brew este, de asemenea, infuzat cu o notă de vanilie și acoperit cu spumă de cremă de dovleac, unde crema dulce de vanilie este amestecată cu sos de dovleac, pentru a crea o textură cremoasă.

Clienţii pot descoperi, de asemenea, cănile şi termosurile în tematica toamnei. Noile produse în ediţie limitată sunt deja în cafenele.

Savuraţi băuturile toamnei în cafenele, la Drive Thru şi la livrare cu Glovo şi Tazz.

Despre Starbucks
Începând cu anul 1971, Starbucks Coffee Company și-a luat angajamentul de a aproviziona și a prepara cafea arabica de cea mai înaltă calitate, respectând normele de conduită etică şi profesională. În prezent, cu peste 25.000 de cafenele în întreaga lume, Starbucks este principalul prăjitor și distribuitor de cafea de specialitate din lume. Prin angajamentul de neclintit pentru excelență și în conformitate cu principiile companiei noastre, aducem experiența unică Starbucks în viața fiecărui client prin intermediul fiecărei căni de cafea servite. Pentru a împărtăși cu noi experiența, vă rugăm să ne vizitați în locațiile noastre sau online pe news.starbucks.com și Starbucks.com.

Despre AmRest
AmRest Holdings SE este unul dintre cei mai importanți operatori de restaurante din Europa, cu un portofoliu format din brand-uri de top din 25 de țări. AmRest operează rețeaua de peste 2350 restaurante ale brand-urilor în franciză, precum KFC, Starbucks, Pizza Hut și Burger King, dar și brand-urile proprii La Tagliatella, Sushi Shop, Blue Frog și Bacoa. În completare, compania Restaurante cu Servire Rapidă și Restaurante Casual Dining din 26 țări: Polonia, Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, România, Bulgaria, Serbia, Croația, Slovenia, Austria, Rusia, Spania, Portugalia, Franța, Germania, Armenia, Azerbaidjan, China, Belgia, Iran, Italia, Luxemburg, Arabia Saudită, Elveția, EAU, Marea Britanie. Mai multe informații disponibile pe webpage: www.amrest.eu/en.