Dupa Survivor, Dominique i-a spus N-ai bani de mine!

Dupa ce a trait experienta vietii lui in cadrul emisiunii Survivor, Cucu s-a intors in tara cu gandul la … Dominique si la frumoasa lor colaborare.

Este vorba despre noul single / videoclip Dominique „N-ai bani de mine” in colaborare cu CucuGram, unul dintre cei mai talentati oameni din sfera vlogging ului, membru Noaptea Tarziu, recent intors din Rep. Dominicana, unde a trait experienta vietii lui in cadrul emisiunii Survivor.

„La fel ca celelalte piese ale mele, „N-ai bani de mine” vine tot dintr-o experienta personala, iar acum rad cand ma gandesc la asta, sunt foarte recunoscatoare ca pot sa scriu despre lucrurile care mi se intampla. Cum intotdeauna am crezut in puterea femeii am vrut ca prin aceasta melodie sa le mai aratam si noi barbatilor ce ne dorim de fapt…Cucu este minunat si ne intelegem foarte bine, colaborarea a venit natural, fara niciun plan si a iesit exact asa cum ne doream. „N-ai bani de mine” cea mai romantica piesa a noastra din ultimul timp, dar interpretata intr-un stil funny, caracteristic noua.” a declarat Dominique.

„Am acceptat fara sa clipesc sa trag pe piesa si sunt tare fericit, imi place foarte mult ce a iesit!  Ne-am intalnit la studio, unde impreuna cu echipa de la The One Records am scris versurile pentru partea mea, am tras vocile si aia a fost! Ma bucura mult colaborarea cu Dominique, o fata cu care am rezonat inca de cand ne-am cunoscut, pe Instagram, la inceputul pandemiei. Cand ne-am vazut face to face, am simtit aceeasi chimie pe toate planurile…Si uite ca am lansat si piesa!” a declarat Cucu.

Single-ul „N-ai bani de mine” transmite un mesaj pozitiv, iar videoclipul realizat intr-un stil amuzant, iti da un vibe fresh, flirty summerish, un fel de joc de-a „du-te, vino „, de-a soarecele si pisica intre el si ea, prin care se incearca sa se sublinieze exact mesajul versurilor si anume genul de abordare superficiala, total nepotrivita si gresita, prin care un baiat incearca sa cucereasca o fata. Chiar daca traim intr-o lume pragmatica, orientata inspre material, iubirea ar trebui sa fie mai presus de orice valori materiale.

 

In legatura cu concursul Survivor, Cucu a tinut sa mentioneze ca :

„Experienta de la Survivor Romania 2021 pot sa pun ca mi-a schimbat viata la 180 de grade. Am venit alta persoana de acolo; o persoana mai responsabila, matura, curajoasa si lista poate continua! Recomand tuturor sa mearga la Survivor, dar un lucru trebuie sa tina minte, acest reality show e mult mai greu decat pare, oamenii de acasa vad doar un montaj de 4 ore pe zi si nu vad toate chinurile prin care am trecut impreuna cu colegii si adversarii nostri! Tocmai de aceea in momentul eliminarii am simtit o dezamagire vizavi de mine, nicidecum de colegii mei care sunt acolo (unii dintre ei) de peste 5 luni si sunt pe ultima suta de metri! „

„Sunt tare fericit ca sunt acasa in momentul lansarii…. sper ca mesajul piesei sa ajunga la cat mai multi oameni si ceea ce este cel mai IMPORTANT este ca, mesajul piesei sa fie inteles de toata lumea!”