21 martie: Motivul pentru care 600 de femei isi dau intalnire maine la Cluj-Napoca

Aflandu-se la a 7-a editie, Conferinta de Leadership Feminin The Woman este evenimentul cheie al leadershipului feminin adresat persoanelor dornice sa investeasca in dezvoltarea lor profesionala si personala si care se pot bucura de motivatie si inspiratie.

Peste 600 de femei lider se vor intalni maine, 21 martie, la Cluj-Napoca pentru a fi motivate si inspirate de speakerii cu povesti extraordinare, precum Maia Morgenstern (Director Teatrul Evreiesc de Stat), Catalina Ponor (Cea mai buna gimnasta din 2017), Melania Medeleanu (Fondator MagiCAMP) sau Mona Nicolici (Head of Sustainability Unit OMV Petrom). Cei 16 lideri isi vor impartasi experientele si vor destainui secretele succesului din diverse domenii de activitate, precum antreprenoriat, leadership, educatie, teatru, gimastica sau tehnologie.

The Woman – curajul de fi propriul tau model
The Woman reprezinta acea femeie puternica, educata si cu incredere de sine, care are curajul de a fi propriul sau model intr-o lume uneori superficiala si care reuseste sa se axeze pe procesul prin care trece fiecare dintre noi pentru a deveni cea mai buna versiune a noastra. Societatea are nevoie de modele autentice, iar Conferinta de Leadership Feminin The Woman este raspunsul acestei nevoi.

Organizatorii evenimentului sustin ca incearca in acest fel sa vina in ajutorul societatii pentru a intelege faptul ca educatia, leadershipul si exemplele pozitive au puterea de a inspira persoanele care joaca un rol crucial in dezvoltarea noilor generatii.

„Reusim de sapte ani sa reunim femei lider din diferite domenii de activitate, care si-au dovedit valoarea in multi ani de munca si care sunt dornice in continuare sa se dezvolte. Ne bucuram ca prin intermediul Conferintei de Leadership Feminin The Woman reusim sa celebram si motivam femeile care inteleg nevoia de implicare si isi doresc sa se dezvolte pe toate planurile si sa se apropie pas cu pas de cea mai buna versiune a lor, aceasta fiind si tematica acestei editii.”, a declarat Madalina Hodorog, CEO The Woman.

Ce se intampla la Conferinta de Leadership Feminin The Woman?
Aditional prezentarilor motivante ale speakerilor de exceptie si sesiunilor de debate, evenimentul ofera participantilor si zona expozitionala cu multiple oportunitati de business, unde participantii au ocazia sa participe la activitati de socializare, sa experimenteze produse inovative si sa afle opotunitati de business. Zona expozitionala este locul perfect pentru networking, pentru a initia relatii cu antreprenori, manageri si profesionisi in aria lor de activitate. De asemenea, The Woman a pregatit si cateva momente surpiza si multe premii.

Sfarsitul evenimentului va fi marcat de un cocktail de socializare, un prilej de rasfat cu o explozie de arome delicioase pentru femeile participante si sesiuni foto cu speakerii evenimentului.  Conferinta de Leadership The Woman este moderata si animata de Bogdan Bob Radulescu (Stand-up Comedian) si Oana Mudura (Founder @ KOOLT Communications) care vor fi responsabili cu voia buna si zambetele largi.

The Woman reprezinta sursa de inspiratie profesionala si personala a antreprenorului feminin.  The Woman sarbatoreste femeile lider pe parcursul anului prin workshopuri dedicate antreprenorilor. The Woman Entrepreneurship Workshops este primul workshop ce da startul unor serii de evenimente conexe Conferintei de Leadership Feminin The Woman. In 19 aprilie la Hotel Platinia Luxury Suites, Vlad Andriescu (Redactor-sef Start-up.ro), Anca Serban (Fondator ManierArt) si Amalia Sterescu (Leadership Consultant. Personal Branding Strategist. Public Speaking Coach) vor sustine workshopuri axate pe importanta deschiderii unui business si eticheta in business.

The Woman Parenting Workshops este workshopul adresat laturii mai personale a femeii: postura de mama. Domnica Petrovai (Fondator @ Mind Education Health and The School for Couple), Nicolle Stanese (Moderator TV), Monica Reu (President @ The Romanian Association for Nonviolent Communication) si Nadia Tataru (General Manager @ Itsy Bitsy Radio) vor sustine in 24 mai la Hotel Platinia Luxury Suites workshopuri dedicate mamelor.

Companiile care sustin dezvoltarea educatiei in Romania precum si acest eveniment sunt:
Powered by: Raiffeisen Bank
Parteneri Silver: Aegon, Oriflame
Parteneri: NIVEA, ECCO Shoes, VIVO, Piera, Liberty Technology Park, Silkin,  Coquette, Sublime, Triodeluxe, Art&Craft, Corola Traduceri, UBC, Answear, Headline Studio, Aqua Carpatica, Minus Gluten, UBBEE, Astratex, ONA, Theodora Golf Club, Deco Center, Mendola Fabrics, Salon Tresor, MicriGold, 25th Downtown Flavour, Image Skin Care, Andrei Tiganas, DHS, Chic Utility
Sustinatori: Marty, Cluj Cowork, Catrice, Silver Business Center, Artsage, Ciao Bella, Ioana Malai, Mediadome, Drink after Work, PMA Invest, Bookstory, Lavanda Sky, Xtreme Fit, Demmers, Monom, Joben
Ascultam: MagicFM
Parteneri Vin: Vinuri Cotnari
Masina oficiala: Autoworld
Partener Print: Mindshop
Flori de: Magnolia
Cafea Oficiala: Meron