Sovata, destinatia ta de final de an

Luna decembrie este dedicată familiei, bucuriei, liniștii și relaxării.

Dacă ești în căutarea unui loc care să îndeplinească aceste condții, un hotel cu facilități de wellness ar putea fi alegeea ideală.

Ensana Health Spa Hotels poate fi cea mai bună destinație pentru sărbătorile de iarnă. Resortul oferă pachete turistice speciale pentru a petrece o mini vacanță relaxantă, în care să beneficiezi și de tratamente de calitate, dar și de o experiență culinară autentică.

Armonie și strălucire de Crăciun la Sovata! Stațiunea Sovata oferă cadrul ideal pentru o întâlnire de familie, cu prietenii sau pentru un cadru romantic. Turiștii sunt așteptați cu oferte diverse, de la saună finlandeză, tratament medical balnear și terapii de înfrumusețare, până la un program special pentru copiii și cadouri surpriză pentru oaspeți.

Situat în centrul stațiunii Sovata, la doar 200 de m distanță de lacul helioterm Ursu, hotelul Brădet este locația perfectă pentru a petrece un Crăciun de poveste, departe de zgomotul orașului. Pachetul de Crăciun oferit Hotelul Brădet Ensana Health Spa Hotel****superior include cazare în cameră dublă deluxe + cadou surpriză în camera, mic dejun şi cină bufet suedez în restaurantul Magnolia, snack de Crăciun în fiecare după-amiază (24-25-26 decembrie), programe distractive și ateliere de creație pentru copii (25 și 26 decembrie), acces nelimitat la centrul Spa al complexului – bazine cu apă dulce şi sărată, piscină, jacuzzi, baie Kneipp alternantă pentru picioare, bazin pentru copii, saună finlandeză, saună cu aburi, infrasaună, aromasaună, bazin de imersie totală după saună, cameră de relaxare, sala de fitness.

Prețul pachetului începe de la 340 lei/persoană/noapte.

Ursina Ensana Health Spa Hotel*** oferă oaspeților camere cu dotări moderne și acces la zona de spa a hotelului. Pachetul de Crăciun include: cazare în cameră dublă standard, mic dejun şi cină bufet suedez în restaurantul Mentha, snack de Crăciun amplasat lângă barul Lavanda, în fiecare după- amiaza, programe distractive și ateliere de creație pentru copii (25 și 26 decembrie), acces nelimitat la centrul Spa – bazine cu apă dulce şi sărată, saună finlandeză, biosaună, zonă de relaxare.

Prețul pachetului pornește de la 275/persoană/noapte.

Petrece un Revelion de lux 2021–2022 la Sovata!
Brădet Ensana Health Spa Hotel****superior oferă oaspeților ocazia de a petrece noaptea dintre ani într-o atmosferă de lux, relaxare, beneficiind de cele mai bune servicii.

Pachetul conţine: cazare în camere duble deluxe + 1 welcome drink și surpriză în camera, mic dejun sub formă de bufet suedez și cină, cină de Revelion (31 decembrie + 1 ianuarie) în Margareta Ballroom cu muzică live, open cocktail bar cu băuturi alese, programe de divertisment tematice și atelier de creație pentru copii, acces la centrul spa al complexului – bazine cu apă dulce şi sărată, piscină, jacuzzi, baie Kneipp alternantă pentru picioare, bazin pentru copii, saună finlandeză, saună cu aburi, infrasaună, aromasaună, bazin de imersie totală după saună, cameră de relaxare, sală de fitness. Prețul pachetului pornește de la 2.600 Lei pentru 3 nopți/persoană și respectiv 2.960 pentru 4 nopți/persoană.

Ursina Ensana Health Spa Hotel*** este, de asemenea, pregătit să-și întâmpine oaspeții la final de an, într-o atmosferă de sărbătoare. Pachetul conţine: cazare în camere dublă standard + 1 welcome drink și surpriză în camera, mic dejun sub formă de bufet suedez şi cină; cină de Anul Nou (31 decembrie + 1 ianuarie) cu muzică live și open cocktail bar cu băuturi alese, programe de divertisment tematice și atelier de creație pentru copii, acces la centrul spa al hotelului – bazin cu apă sărată, piscină cu apă dulce, saună finlandeză, biosaună, cameră relaxare. Prețul pachetului pentru 3 nopți/persoană pornește de la 2.125 Lei și 2.400 lei pentru 4 nopți/persoană.

Dacă te-am convins, alege oferta care ți se potrivește și rezervă-ți loc din timp. Tot ce e bun se termină repede. Te așteptăm la Sovata pentru un final de 2021 ca în povești! www.ensanahotels.com/ro