5 sfaturi pentru alegerea unei jachete de toamna pentru femei

Care jachete de toamnă pentru femei sunt cele mai confortabile și mai călduroase? Ce ar trebui să vă ghideze atunci când alegeți jacheta perfectă? Jachetele de tranziție pentru femei sunt menite să ne protejeze de frig, ploaie și vânt, așa că ce jachete vor îndeplini aceste trei funcții? Citește în continuare 5 sfaturi pentru a-ți alege modelul de toamnă!

1.  Alegeți grosimea potrivită pentru vremea de toamnă

În timp ce lunile septembrie și octombrie ne răsfață adesea cu temperaturi ridicate, este puțin probabil ca noiembrie și decembrie să facă acest lucru. Din acest motiv, este recomandabil să cumpărați cel puțin două jachete pentru femei pentru toamnă, care pot face față temperaturilor extreme.

Jachetele de toamnă din denim pentru femei vor funcționa perfect ca îmbrăcăminte exterioară pentru zilele mai calde de toamnă. O jachetă ramon sau o jachetă bombardier va fi, de asemenea, grozavă. Jachetele de tranziție matlasate pentru femei vor avea grosimea potrivită pentru a fi purtate atunci când temperaturile scad până aproape de îngheț.

Jachetele de tranziție pentru femei nu sunt cu siguranță jachete de puf, care vor fi pur și simplu prea călduroase în zilele în care temperaturile sunt încă peste zero grade. Pe de altă parte, dacă cumpărăm o geacă de puf mai subțire, o putem purta chiar și toamna sau primăvara devreme.

2. Alegeți un model care se potrivește stilului dvs.

Dacă porți blugi și adidași în fiecare zi, gecile elegante de toamnă pentru femei nu se vor potrivi cu siguranță stilului tău. Un palton mai lung sau o jachetă matlasată va arăta mai bine cu cizme sau bocanci și o geantă de mână decât un rucsac sport.

Atunci când alegi jacheta de toamnă pentru femei potrivită pentru tine, ia în considerare croiala, astfel încât ținuta ta să fie uniformă. Ramone, jachetele din denim și jachetele bomber vor fi perfecte pentru un stil mai casual. Un stil elegant se va potrivi cu paltoane, jachete de puf sau jachete matlasate.

3. Să fii conștient de tipul tău de corp

Jachetele de toamnă pentru femei ar trebui să fie alese astfel încât să ne sublinieze punctele forte și să mascheze defectele siluetei noastre. Doamnele care au câteva kilograme în plus ar trebui să fie cu siguranță atente la jachetele din puf. Deoarece au un volum considerabil, acestea se pot îngroșa optic. O alegere mai bună ar fi o parka sau o jachetă fără cusături orizontale. Doamnele scunde ar trebui să evite paltoanele lungi, supradimensionate, deoarece acestea vor fi prea copleșitoare pentru siluetă, scurtând-o optic. Alegeți mai degrabă jachete scurte de tranziție pentru femei, care, în combinație cu cizme înalte, vor prelungi optic picioarele.

4. Mai subțire pentru mașină, mai groasă pentru autobuz

Dacă vă deplasați la serviciu cu autobuzul, jacheta trebuie să vă asigure confort, căldură și protecție împotriva vântului și a ploii. Prin urmare, cel mai bine este să alegeți jachete de tranziție pentru femei cu o glugă și un guler din material impermeabil.

Doamnele care călătoresc doar cu mașina proprie pot renunța la geaca de toamnă pentru femei mai groasă și mai lungă, deoarece va fi incomodă la volan și prea caldă.

5. Alegeți o jachetă în care vă simțiți confortabil

Toate sfaturile anterioare sunt foarte importante, dar ar trebui, de asemenea, să vă simțiți confortabil într-o jachetă de tranziție pentru femei. Alegeți o tăietură care vă place. Culoarea jachetei trebuie să se potrivească cu tipul tău de frumusețe, dar în primul rând trebuie să-ți placă: https://ozonee.ro/geci-primavara-toamna-dama