8 manichiuri pe care sa le porti in vara lui 2022

Dacă nu știi cum să-ți faci manichiura vara aceasta, află că designul creativ face furori, iar pentru asta ai nevoie de nuanțe aprinse și de modele care să iasă în evidență.

Vara aceasta continuă cu o varietate cromatică, dar nuanțele de lavandă rămân și ele în vogă mulțumită serialului Bridgerton. Specialiștii OPI îți propun opt manichiuri care vor face furori și pe mai departe în acesta vară.  8 propuneri de nail pe care să le vei purta cu grație.

Manichiură poleită
”Acest tip de manichiură nu se demodează niciodată, iar pe timpul verii, accentele aurii oferă un look tridimensional”, ne explică Diana Marandiuc, Education Manager OPI România.

Manichiură metalică
Nuanțele metalice nu se poartă doar în sezonul rece, ba dimpotrivă! Ele pot fi adaptate fiecăuri sezon. Nu ezita să adaugi puțin sclipici unghiilor tale pentru un look subtil și cool.

French multicolor
Manichiura french este o manichiură tradițională, dar pentru un plus de efect poți opta pentru nuanțe multicolore.

Ombre cu verde și nude
Optează pentru o manichiură ombre și verde pastel pentru a îmbina stilurile clasice și moderne.

Manichiură multicoloră
Nu te poți decide la o singură culoare? E în regula! Te înțelegem! Și noi suntem la fel. Azi, alegerile sunt nelimitate, așadar, alege o manichiură care să conțină toate nuanțele favorite.

Ombre cu albastru și mov
Combină nuanțele de albastru și mov și obține o manichiură ombre plină de culoare.

Manichiură french cu aplicații
Pietrele și alte elemente decorative aplicate pot fura privirile oricui în această vară. Trebuie doar să îndrăznești mai mult!

Manichiură abstractă
Uită de manichiurile simple și optează pentru modelele abstracte pentru a obține un look unic.