Activia Pina Colada si Activia Pepene Rosu se intrec in competitia pentru gustul acestei veri

Vara aceasta, Activia de băut invită la momente de relaxare și, deopotrivă, la momente pline de aventură şi provocări. Cu cele două sortimente ale acestei veri, Activia Pina Colada şi Activia Pepene Roşu, consumatorii descoperă gustul verii care li se potrivește și, în plus, pot câștiga o vacanță în Palma de Mallorca sau în Antalya.

Vara, corpul pierde o cantitate mai mare de apă și săruri minerale care trebuie compensate printr-un consum mai mare de lichide. În această perioadă, este nevoie să fie consumate lichide bogate în nutrienţi, iar iaurtul de băut este ideal într-o zi caldă de vară.

Activia Pina Colada si Activia Pepene Rosu
                                            Activia Pepene Rosu si Activia Pina Colada

Pe platforma www.activia.ro utilizatorii sunt invitați să voteze gustul acestei veri.

Ei pot alege ce vară preferă: Vara #PinaColada sau Vara #PepeneRoşu votând produsul preferat și vor intra asfel în competiția verii. Dacă vara câștigătoare va fi #PinaColada, premiul constă într-o săptămână de relaxare în Palma de Mallorca, iar dacă vara câștigătoare va fi #PepeneRoşu, premiul este o săptămână de sporturi de apă şi aventură în Antalya.

În plus, în fiecare săptămână pot câştiga ceva special pentru vară: biciclete Biciclop.ro, ochelari de soare de la Optiplaza și loțiuni de plajă Garnier.

„Campania se bazează pe dualitatea verii, un sezon în care suntem atât „relaxați”, adică ne tolănim pe plajă, la soare, dar și „activi”, adică suntem dornici de aventură și experiențe noi”, poveștete Anca Ignat, Senior Brand Manager Activia.

Iaurtul probiotic Activia conține fermentul Bifidus Actiregularis, care a fost selectat în urmă cu aproximativ 30 de ani dintr-un produs lactat tradiţional şi este utilizat exclusiv de Danone. Numeroasele studii clinice au demonstrat în mod repetat că bacteriile Bifidus Actiregularis reușesc să traverseze bariera gastrică acidă și ajung vii în flora intestinală, în cantități mari. Fiecare pahar de Activia conține mai mult de 4 miliarde de fermenți Bifidus Actiregularis, în plus față de fermenții obișnuiți din iaurt. Toți acești fermenți activi din iaurt contribuie la menținerea sau refacerea florei intestinale, al cărei echilibru este extrem de important pentru sănătatea organismului.

Anca Stroe, Marketing Director - Danone
                                                  Anca Stroe, Marketing Director – Danone

Despre Activia
Activia este cel mai consumat iaurt probiotic din lume. Consumatorii de Activia trăiesc în 75 de țări de pe 5 continente. Activia a fost lansat pe piața românească în anul 2001, portofoliul mărcii curprinzând în prezent 28 de sortimente de iaurturi cu Bifidus Actiregularis. Produs în fabrica din București, Activia se exportă cu succes și în alte țări din Europa. Activia este marca de iaurt cu cea mai extinsă ofertă de produse, acoperind diversele nevoi şi preferințe ale consumatorilor. Gama Activia cuprinde în România produse variate pe gustul tuturor: iaurt simplu, iaurturi cu cereale integrale și fructe, iaurturi de băut cu sau fără fructe, gama Activia Mic dejun, cu topper de cereale, cât și iaurturi dietetice cu fructe, cu 0% grăsime, conținut redus de zaharuri și îndulcitori. Prin varietatea profilurilor nutriţionale, iaurturile Activia sunt adecvate oricărui moment de consum (mic dejun, la pachet, desert sau gustare între mese, ori după o cină uşoară) şi sunt uşor de integrat chiar și în diete speciale, cum sunt regimurile hipocalorice, hipolipidice sau hipoglucidice.

* Pe baza vânzărilor în valoare în 2010. Sursa: Euromonitor International, Pre & probiotics virtual conference, 2012.
** Studii recente prezentate și la Conferința Sănătate prin Alimentație 2014 – (exemplu: www.danone.ro)
*** Studiu UCLA – Collaborative Center for Integrative Medicine, Los Angeles, USA (Tillisch – Gastroenterology, 2013), susținut de Danone.