Veranda Mall

În perioada 1-15 aprilie Veranda Mall pornește pe urmele Iepurașului de Paște cu o serie de activități tematice, cu premii și distracție, atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici. Concursuri și ateliere de creație pentru copii și părinți, activități caritabile, tombolă cu premii instant dar și mari precum bilete la festivalul SAGA, și multe altele.

Iată întregul program de concursuri și activități pregătit de Veranda Mall pentru a sărbători Paștele.

Marea Vânătoare de Ouă te aduce mai aproape de Iepuraș

Ca în fiecare an, nu lipsește Marea Vânătoare de Ouă, care va avea loc pe 8 aprilie, în intervalul orar 11:00-16:00.

Cei mici vor fi organizați în mai multe grupe care se vor întrece în a aduna cât mai multe ouă… de ciocolată. Pot participa și la diverse jocuri și activități distractive organizate de animatorii prezenți, printre care și ateliere unde își vor crea propriile urechi de iepuraș.

Dar surprizele nu se opresc aici! Fiecare participant la vânătoare care face cumpărături din mall de minimum 50 RON în ziua evenimentului, va intra automat în tragerea la sorți pentru a câștiga un ou gigant de ciocolată, de 7kg. Extragerea se va face pe 8 aprilie, ora 16:00.

Veranda Mall Marea Vanatoare de Oua

Creați amintiri dulci la atelierul de prăjiturit

Pe 9 aprilie, în duminica Floriilor, copiii și părinții sunt invitați să-și exerseze abilitățile de cofetar în pregătirea pentru festinul de Paște. În intervalul 11:00-16:00 are loc atelierul Easter Cookies, unde aceștia își pot crea amintiri dulci și prețioase decorând prăjiturele de Paște.

Veranda Mall pune la dispoziție fursecuri în diverse cu tematică pascală, cum ar fi iepurași, ouă, morcovi sau floricele, și decorațiuni de toate felurile, de la bomboane colorate, stafide, fulgi de cocos și nu numai.

Participarea se face pe bază de înscriere începând cu 4 aprilie. Locurile sunt limitate, așa că nu ezita să intri pe site-ul Veranda și să-ți rezervi locul pentru tine și copilul tău.

Veranda Mall Easter Cookies

Împreună cu Armata Salvării poți îndeplini dorințele copiilor de la Iepuraș

Sărbătorile sunt un moment potrivit pentru a face o faptă bună. De aceea Veranda Mall face din nou echipă cu Armata Salvării, ONG-ul internațional care, de sărbători, îndeplinește dorințele copiilor aflați în situații dificile.

Oricine dorește să adopte o dorință de la Iepurașul de Paște, poate merge la Veranda Mall în perioada 1-7 aprilie, între orele 14:00-18:00, la nivelul 0 pentru a alege una, sau chiar mai multe dorințe de la standul special amenajat de către Armata Salvării. Dorințele sunt cartonașe care conțin numele copilului, vârsta, genul și, desigur, jucăria dorită. Cu 50-100 RON poți cumpăra un astfel de cadou și câteva dulciuri, ca să aduci un zâmbet pe fețele copiilor mai puțin norocoși în această perioadă specială a anului. Împachetează frumos totul și adu-l la stand până pe 7 aprilie. Armata Salvării se va ocupa de livrarea tuturor darurilor înainte de sărbătorile pascale.

Tombola Iepurașului de Paște îți poate aduce premii instant sau bilete la SAGA Festival

Pentru iubitorii de cumpărături, Veranda Mall organizează o tombolă unde poți câștiga peste 1000 de premii instant, inclusiv vouchere de cumpărături și reduceri la magazinele partenere. Tot ce trebuie să faci este să vii la Infodesk cu bonuri de cumpărături de minimum 250 Ron și să învârți Ruleta Iepurașului. Participarea îți garantează înscrierea în cursa pentru unul dintre cele trei premii mari: invitații pe întreaga durată a festivalului SAGA, un eveniment muzical unic, ce va avea loc în București în luna iunie. Premiul I îți aduce 2 invitații VIP, în timp ce premiul II și III 2 invitații GA+ și, respectiv, GA.

Veranda Mall Tombola Paste

Sărbătoriți Paștele alături de Veranda Mall și urmăriți pe site toate evenimentele pe care le pregătesc pentru această ocazie, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.