Program de Paste Plaza Romania

Plaza România aduce inspirație pentru întreaga comunitate în luna dedicată sărbătorilor de Paște. Într-un decor ce aduce mai aproape primăvara, dar creează și atmosfera sărbătorile ce se apropie, magazinele din centrul comercial își așteaptă vizitatorii cu cele mai noi colecții de sezon, dar și nenumărate idei de cadouri.

“Mici bucurii inspirate” de Paște

Vizitatorii Plaza România se pot bucura în perioada 5 – 14 aprilie de Târgul “Mici bucurii inspirate”, unde expozanții au realizat cu multă grijă nenumărate produse. Astfel, fiecare client care trece pragul centrului comercial poate găsi un cadou potrivit pentru această perioadă pentru cei dragi, dar și decorațiuni și accesorii care vor crea atmosfera de sărbătoare. De la aranjamente florale, la coșuri cu ouă încondeiate sau iepurași de diferite dimensiuni și până la jucării, accesorii și bijuterii handmade sau dulciuri de sărbătoare, toate se regăsesc în incinta Plaza România.

Program de Paște – Plaza România

În această perioadă, centrul comercial își așteaptă vizitatorii la programul de funcționare normal, între orele 10:00 și 22:00. Excepție face ziua de sâmbătă, 15 aprilie, când mall-ul va fi deschis între orele 10.00 și 18.00, iar în ziua de Paște porțile Plaza România vor fi închise. În celelalte zile din această perioadă programul de funcționare va rămâne cel normal între orele 10.00 și 22.00.

Plaza România aduce în față „spectacolul” din spatele scenei

Iubitorii de teatru sunt invitați să descopere culisele artei teatrale într-o expoziție inedită – „PARTEA NEVAZUTA A TEATRULUI”. În perioada 10 – 23 aprilie 2023, lumea din spatele cortinei este pusă sub lumina reflectoarelor și prezentată printr-o serie de fotografii surprinzătoare, realizate de Andrei Gîndac.

Sezonul acesta ai toate motivele să-ți faci cumpărăturile în Plaza România și să pregătești surprize de Paște pentru cei dragi.

DESPRE PLAZA ROMÂNIA
Plaza România, centrul comercial lansat de Anchor Grup în 2004, reprezintă o parte integrantă a comunității. În plus, Plaza România a trecut printr-un amplu proces de renovare și modernizare cu scopul de a revitaliza look-ul și funcționalitatea mall-ului, în linie cu tendințele actuale, cu nevoile comunității, menținând, în același timp, standarde ridicate în produsele și serviciile oferite clienților. Ca urmare a renovărilor, compania a realizat prima conversie a unei zone de retail într-un spațiu de birouri, lansând Plaza România Offices.