Ai grija de pielea ta de la interior cu Collagen Skin Booster de la Herbalife SKIN

Collagen Skin Booster este cel mai nou produs din gama Herbalife SKIN, în Europa, creat special să aibă grijă de piele de la interior.

Collagen Skin Booster conține Verisol® P, produs din peptide de colagen de înaltă calitate, despre care s-a demonstrat științific că reduce ridurile din jurul ochilor și îmbunătățește elasticitatea pielii după doar patru săptămâni. De asemenea, s-a dovedit că reduce semnele vizibile de celulită, primele rezultate putând fi observate după 3 luni de utilizare. Este recomandat ca produsul să fie folosit în cadrul unei diete echilibrate şi variate, ca parte a unui stil de viaţă activ şi sănătos. Herbalife Nutrition Collagen Skin Booster are conținut ridicat de vitamine cheie (A, C, E, Niacină & Biotină) și minerale (Zinc, Seleniu, Cupru & Iod) care contribuie la menținerea sănătății pielii, a părului și a unghiilor [Biotina, Iodul, Vitamina A și Zincul contribuie la menținerea sănătății pielii. Biotina, Seleniul și Zincul contribuie la menținerea sănătății părului. Seleniul și Zincul contribuie la menținerea sănătății unghiilor.]. Are puține calorii, nu conține gluten și este disponibil cu aromă răcoritoare de căpșune și lămâie.

Collagen Skin Booster este unul dintre cele mai bine vândute produse Herbalife Nutrition, iar acum este disponibil și în Europa, unde cererea reprezintă aproximativ o treime din piața globală de nutricosmetice. Integrați Collagen Skin Booster în rutina voastră zilnică de îngrijire a pielii, adăugând o măsură de pudră la 250ml de apă și amestecați – este atât de simplu!

“Așteptăm cu nerăbdare să promovăm în România îngrijirea pielii cu ajutorul noului Collagen Skin Booster, ce conține Verisol® P, care este dovedit științific că oferă rezultate și care completează gama Herbalife SKIN. Collagen Skin Booster este produsul cu care Herbalife Nutrition intră pe piața nutricosmeticelor din Europa, care la nivel global valorează acum, $2.5 miliarde. Dacă luăm în considerare că 29% din piața globală a suplimentelor pentru înfrumusețare se află în Europa, putem afirma că acești consumatori sunt în continuă căutare de astfel de produse care au la bază dovezi științifice”, declară Romeo Căzănescu, Country Director al Herbalife Nutrition România, Moldova, Ungaria și Bulgaria.

Colagenul I și III sunt principalele tipuri de colagen care se regăsesc în piele, iar Verisol® P conține unele dintre cele mai puternice peptide bioactive de colagen de pe piață.

Collagen Skin Booster este disponibil în România din data de 15 aprilie prin intermediul Distribuitorilor Independenți Herbalife Nutrition. Pentru mai multe detalii despre produs, accesați www.herbalife.ro/produse/076k-collagen-skin-booster-capsune-si-lamaie-171gr#product-overview.

Despre Herbalife Nutrition
Herbalife Nutrition este o companie globală care a schimbat viața oamenilor oferind produse nutriționale excepționale și o oportunitate de afaceri dovedită pentru distribuitorii săi independenți încă din 1980. Compania oferă produse de înaltă calitate care au la bază studii științifice, vândute în peste 90 de țări de către distribuitori independenți. Aceștia oferă consiliere individuală și o abordare orientată spre comunitate, iar acest lucru îi inspiră pe clienți să adopte un stil de viață mai sănătos, mai activ. Prin inițiativa globală, de eradicare a foametei, Herbalife Nutrition se angajează, de asemenea, să ofere nutriție și educație comunităților din întreaga lume.

Pentru mai multe informații, vizitați IAmHerbalife.com