Anaira lanseaza "Cosita Loca"

„Cosita Loca” este single-ul pe care Anaira îl lansează, o piesă fresh cu good vibes, ce te duce cu gândul la zilele însorite de vară.

Compusă de către Laurențiu Duță alături de Sergiu Buta și Giraldo Mazo, „Cosita Loca” este o piesă cool ce vorbește despre prima privire și atracție, dans și pasiune.

„Fac parte din generația care a crescut cu muzica lui Laurențiu Duță și a trupei 3 Sud Est, am fost fascinată întotdeauna de melodicitatea și textele care îmi mergeau direct la suflet, ale fiecărei piese lansate de ei. Am și cântat multe dintre ele și sunt și acum în repertoriul meu. În același timp, temperamentul meu s-a regăsit și în rezonanțele latino ale piesei «Cosita Loca», compuse de Laurențiu Duță pentru mine. Muzica este viața mea și îmi doresc să mi-o petrec cântând”, spune Anaira.

De mic copil, Anaira a fost înconjurată de muzică, a urmat cursurile Școlii Populare de Arte, secția folclor, iar în prezent studiază în cadrul Academiei Naționale de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca. Printre pasiunile artistei în vârstă de 22 de ani se numără și modeling-ul, fashion-ul, sportul și lectura.